Marvel's Secret Invasion fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 11.09.2022 - 14:38
Bu yılın ilk aylarında çekimleri başlayan ve merakla beklenen Marvel's Secret Invasion dizisinin fragmanı D23 etkinliğinde yayınlandı.

Disney ve Marvel yapımlarına dair birçok duyurunun yapıldığı D23 etkinliğinde fragmanı yayınlanan yapımlardan birisi de Marvel's Secret Invasion dizisi oldu. Başrolde ünlü oyuncu Samuel L. Jackson'ın yer aldığı dizide ayrıca Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir ve Ben Mendelsohn gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin ilk fragmanına baktığımızda ise beklenildiği gibi aksiyon dolu sahnelerin karşımıza çıkacağını görüyoruz. 

Marvel's Secret Invasion dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Önümüzdeki yıl Disney+ servisinde yayınlanacak dizide bir kez daha Nick Fury karakterine hayat verecek olan Samuel L. Jackson uzun bir aradan sonra MCU'ya geri dönmüş olacak. Özellikle hikaye bakımından karakterin oldukça önemli bir yer işgal ettiği düşünülürse birçok eksik parçayı da bir araya getirmesinin beklendiğini söyleyebiliriz.

Secret Invasion dizisi ne anlatacak?

2008 ve 2009 yılları arasında çizgi roman serisi ile karşımıza çıkan The Secret Invasion, Marvel'ın en büyük etkinliklerinden biri olmayı başarmıştı. Okuyuculardan olumlu geri dönüşler alan bu hikaye Disney+ servisinde yayınlanacak yeni dizi ile birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin önemli halkalarından birisi olacak.

Secret Invasion'ın genel hikayesinde adından da anlaşılabileceği gibi büyük bir istila hikayesi anlatılıyordu. Bu seride şekil değiştirme özellikleri ile bilinen Skrull ırkı, dünyadaki birçok süper-güçlü örgütün içerisine gizlice sızıyordu. Amaçları ise tabi ki gizlice başladıkları bu işleyişi büyük bir istilaya çevirmekti. Bu ırkın şekil değiştirme özelliği çizgi romandaki anlatımla birleşmiş ve ortaya büyük bir çıkmazın anlatıldığı hikayeler çıkmıştı. Kahramanların birbirlerine düşman olduğu, farklı koalisyonların kurulduğu bir hikaye örgüsü ile karşılaşmıştık.

Marvel's Secret Invasion fragmanı yayınlandı

Dizide daha önce açıklandığı gibi ünlü oyuncu Samuel L. Jackson'ı bir kez daha Nick Fury rolü ile izleyeceğiz ve kendisi ilk defa bir hikayenin merkezinde yer alacak. Bu oyuncu dışında Talos'a hayat veren Ben Mendelsohn'un da dizide yer alacağı açıklanmıştı. Daha önce King Arthur, Peaky Blinders ve The OA gibi yapımlarda yer alan Kingsley Ben-Adir ise filmde kötü bir karaktere hayat verecek. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2022 15:29
ve 5544345 x-men o sırada yine tatildedir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2022 11:08
Sessiz istila Türkiye deki gibi mi acaba :)
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2022 12:15
Bu iyiydi !
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Secret Invasion fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir