Marvel's Spider-Man 2 Co-Op olacak mı?

Ersin Kılıç 23.05.2023 - 00:34
Peter Parker ve Miles Morales'ın boy göstereceği Marvel's Spider-Man 2 Co-Op sistemine sahip olacak mı? Açıklamalar geldi.

Şu sıralar Playstation 5 sahiplerinin en çok beklediği yapımlardan birisinin Marvel's Spider-Man 2 olduğunu söyleyebiliriz. İlk duyuru videosunda yer alan Venom ile birlikte beklentilerin tavan yaptığı oyunda bildiğiniz gibi Peter Parker ve Miles Morales birlikte düşmanlarına karşı mücadele edecek. Peki Spider-Man 2 Co-Op sistemine sahip olacak mı?

Marvel's Spider-Man 2 Co-Op sistemi olacak mı?

Oyunda Miles Morales karakterine hayat veren Nadji Jeter, SacAnime Summer 2022 etkinliğinde bir panele katılmış ve oyunla ilgili bazı soruları yanıtlamış. Panelin soru cevap kısmında kendisine Miles Morales ve Peter Parker'ın oyunda bir araya geldiği ve buna bağlı olarak co-op olup olmayacağı sorulmuş. Bu soruya ise Jeter'in cevabı "Duyurulup duyurulmadığını bilmiyorum ama sanırım olacak" şeklinde olmuş.

Marvel's Spider-Man 2 Co-Op

Tabi bu cevap sonrası oyunun hayranları aynı soruyu Insomniac Games'e iletmişler. Firma ise sosyal medya hesaplarına gelen bu sorulara "Hayır! Epik bir tek kişilik macera" cevabını verdi.

Tabi bu cevap sonrası Jeter'in ne demek istediği tam olarak anlaşılmamış. Oyuncunun sorudan iki farklı karakteri yönetme gibi bir anlam çıkardığı düşünülüyor. Yani firma açıklamasa da iki karakteri de yönlendireceğimize kesin gözüyle bakılıyor. Hal böyle olunca sistemin henüz nasıl işlediğinin duyurulmadığını kast etmiş olabilir. 

Tüm bu soruların cevabını ise 24 Mayıs'ta düzenlenecek Sony sunumunda öğreneceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2023 18:26
Belki ultimate spider man (2005) oyunu gibi olur. Hem 2 karakteri oynarız, hatta ve hatta belki de oyun bitince venom da oynanabilir bir karakter olarak gelir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2023 01:05
ultimate spider man da spiderman dan farklı olarak venomuda yönetiyoduk şehirde dehşet saçıyoduk belkide onun gibi yaparlar. valla güzel olur öyle yaparlarsa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Spider-Man 2 Co-Op
İlginizi Çekebilir