Marvel's Spider-Man 2'nin konusu sızdırıldı

Tunay Şahin 29.04.2023 - 13:38
Marvel's Spider-Man 2'nin konusu ve olay örgüsü sızdırıldı. Eğer sızıntıda orta çıkan bilgileri doğruysa, heyecanlanmamız için epey sebep var.

Insomniac Games, Marvel's Spider-Man 2'nin 2023'ün sonunda yayınlayacak. Ancak firma henüz oyun hakkında sessizliğini korumaya devam ediyor. Firmanın sessizliği, hayranlarını bilgi alabilmeleri için durduramadı.

Marvel's Spider-Man 2'nin konusu 4chan'de sızdırıldı

Kısa bir süre önce 4chan'de paylaşılan Marvel's Spider-Man 2'nin konusu ve hikayesinin bir taslağı, oyuncuları heyecanlandırmış görünüyor. Paylaşılan içeriğin kısa bir süre sonra siteden kaldırılmış olması da paylaşılanın doğru olabilme ihtimalini artırıyor.

Bilgiyi paylaşan kişinin açıklamaları kısa olmasına rağmen oldukça önemli detayları içeriyordu. Ancak kimi bilgiler, paylaşımın doğru olabileceğini ispatlayacak derecede detaylı olması, bunun gerçek bir bilgi olduğunu düşündürüyor.

Daha çok, oyundaki karşılaşacağımız kötü adamları içerin bilgileri aşağıda bulabilirsiniz ancak spoiler almak istemiyorsanız bu noktadan ileriye devam etmemenizi öneririz.

Marvel's Spider-Man 2'nin konusu 4chan'de sızdırıldı

Marvel's Spider-Man 2'nin konusu 4chan'de sızdırıldı

Oyundaki iki karakterin de olay örgüsü çok farklı olsa da, her iki Osborn'u da Yeşil Cin olarak görebileceğiz. Bu Harry ve Norman kostümün iki farklı versiyonunun olacağını gösteriyor. Bu görünümlerden biri standart  Goblin benzeri olacak, diğeri de muhtemelen teknoloji tabanlı bir görünüm.

Sızıntıda, Kraven ve Venom'un dışında birkaç yan kötü adamdan da bahsediyor. Screwball'un geri döneceği, Paste Pot Pete ve Big Wheel'in yan kötüler olarak yer alacağı belirtilmiş. Paste Pot Pete muhtemelen kolay lokma olacak ve komedi etkisi için kullanılacak olsa da, Big Wheel ile karşılaşmamız bir boss savaşı olabilir.

Yan kötülerden bir diğeri ise , Peter ve Miles'ın yan yana çalışmak zorunda olduğu unutulmaz bir boss dövüşü yapabilecek ilginç bir karakter olan Sandman olacak. Diğer kötü karakter ise hayranların uzun zamandır iş başında görmeyi beklediği bir karakter; Mysterio, Marvel's Spider-Man 2'de yan görevlere bağlı olabilir.

Sızıntıya göre Doc Ock (Doktor Ahtapot) da kısa bir süre görünecek. Yine de, Doc Ock'un dönüşünü ve hatta belki de gelecekteki bir oyun için bir Superior Spider-Man uyarlamasını ayarlayabileceği için bu çok heyecan verici olurdu.

Diğer taraftan, sağlığı hızla kötüleşen Peter'a bir veda oyunu da olabilir.

Marvel's Spider-Man 2 çıkış tarihi tam bilinmese de 2023 yılında PS5'te yayınlanması planlanıyor.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2023 23:17
Bu Miles olayı saçma zaten..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2023 15:09
Sağlığı hızla kötüleşen Peter mı? Sağlığı ne zaman kötüleşti de hızlanmaya başladı?
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2023 23:35
valla hiç haberimiz yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2023 20:51
Ya ben Parker olarak oynamak istiyorum bari seçme şansı olsun. Ultra süper güçler Miles'ın olsun, ben Parker'cıyım..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2023 16:50
Yan evrenden sağlamını getirip devam etsinler. Bunu da mı biz diyelim...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2023 15:23
umarım crysis 4 ün de bişeyleri sızdırılır, beklemekten artık içim kurudu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Spider-Man 2'nin konusu
İlginizi Çekebilir