Marvel's Spider-Man: Miles Morales oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 16.09.2020 - 23:43
Insomniac Games tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man: Miles Morales için ilk oynanış videosu yayınlandı.

Geliştirici Insomniac Games ve yayıncı Sony Interactive Entertainment, aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man: Miles Morales için 7 dakikalık bir oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda sahip olduğu Ray Tracing özelliğiyle öne çıktığını görüyoruz.


Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in "Oyunların Geleceği" etkinliğinde sadece PlayStation 5 için duyurulan Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in PlayStation 4 platformuna da geleceği duyuruldu. Buna ek olarak oyunun Remastered PlayStation 5'e geliyor. Oyunun Standart sürümü 49,99$ fiyat etiketine sahipken, Ultimate Edition sürümü ise 69,99$ fiyat etiketine sahip olacak ve Marvel's Spider-Man: Remastered sürümünü de içerecek. Orijinal oyunun yeniden yapımı ve Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps indirilebilir içeriğinin üç bölümünün de dahil olduğu bu sürümde tüm hikayeyi deneyimleyebileceksiniz.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales oynanış videosu yayınlandı

Yayınlanan ilk oynanış videosu Ray Tracing özelliğiyle dikkat çekiyor

Insomniac Games tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man: Miles Morales için ilk oynanış videosu yayınlandı. Marvel's Spider-Man: Miles Morales'da oyuncular Peter Parker'dan farklı olarak Miles Morales karakterinin yükselişini yepyeni güçlerle deneyim edecek. Oyun, Marvel's Spider-Man oyunundan bir yıl sonrasını konu alacak. Noel tatili gecesinde bir enerji şirketi ile yüksek teknolojili bir suç ordusu arasındaki savaş patlak verirken, Miles'ın Harlem'deki evide bu savaşın tam ortasında kalıyor.

PlayStation 5'in özellikleri açısından, Marvel's Spider-Man: Miles Morales neredeyse anında yükleme, ray-tracing, 3D ses ve DualSense denetleyicisinin dokunsal geri bildirim özelliklerini kullanacak. 4D taramalarla geliştirilen karakterler artık daha doğal ve daha gerçekçi görünecekler. Ayrıca New York şehrinin grafikleri de yeni konsolun gücünden yararlanmak için güncellenmiş.

Sony'nin PlayStation sunumunda Marvel's Spider-Man: Miles Morales dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5'in fiyatını ve çıkış tarihini merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz. Oyun, noel döneminde PlayStation 5 için özel olarak çıkacak. Oyunun yayınlanan ilk oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak fragmanda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2020 13:12
kıçından ağ fırlatan karakterin havada asılı kalmasına takılmayın...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 10:34
Normal spidermanin oynanışı daha güzel di. Havada asılı kalıp dövüşmek çok çirkin duruyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 10:26
Her şey çok iyi ama havada asılı kalarak dövüşme olmamış :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 00:52
Süper.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Spider-Man: Miles Morales oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir