Marvel's Spider-Man: Miles Morales oyunundan yeni detaylar paylaşıldı

Özgür Deveci 19.06.2020 - 10:30
Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanacak aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man: Miles Morales'ten yeni detaylar paylaşıldı.

Sony'nin PlayStation 5 konsolu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan yapımlardan birisi de Marvel's Spider-Man: Miles Morales olmuştu. Geliştirici ekibin yaratıcı yönetmeni Brian Horton, Marvel's Spider-Man: Miles Morales oyununa ait yeni detaylar paylaştı.

Sony, Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in ilk teaser fragmanını yayınladığında çizgi roman karakterinin hayranları oldukça heyecanlanmıştı. Ancak bu oyunun tam olarak ne olacağı pek belli değildi. Bir devam oyunu muydu? Yoksa bir DLC mi? Sonrasında birçok mecra tarafından yan oyun olduğu düşünülen oyun için geliştirici ekip tarafından beklenen açıklamalar yapıldı. "Geçen hafta aldığımız tepki inanılmaz bir şey değildi. Ancak hem oyun hem de izlediğiniz fragman hakkında konuşmak ve kaçırmış olabileceğiniz bazı şeyleri belirtmek için kendimize biraz zaman ayırmak istedik."

Marvel's Spider-Man: Miles Morales oyunundan yeni detaylar paylaşıldı

Marvel's Spider-Man: Miles Morales oyunundan yeni detaylar paylaşıldı

Marvel's Spider-Man: Miles Morales, oyuncuların Peter Parker'dan farklı olarak Miles Morales karakterinin yükselişini yepyeni güçlerle deneyim etmelerine imkan tanıyacak. Oyun, Marvel's Spider-Man oyunundan bir yıl sonrasını konu alacak. Noel tatili gecesinde bir enerji şirketi ile yüksek teknolojili bir suç ordusu arasındaki savaş patlak verir ve Miles'ın Harlem'deki yeni evi bu savaşın ortasında kalır.

Horton oyunla ilgili ”Uncharted: The Lost Legacy gibi bir oyuna daha çok benzeyen Miles Morales ile tam bir hikaye arkı yaşayacaksınız. Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Spider-Man evrenini genişletmek için içten, duygusal, temel ve önemli bir deneyim yaşatacak.” ifadelerinde bulundu.

PlayStation 5'in özellikleri açısından, Marvel's Spider-Man: Miles Morales neredeyse anında yükleme, ray-tracing, 3D ses ve DualSense denetleyicisinin dokunsal geri bildirim özelliklerini kullanacak. 4D taramalarla geliştirilen karakterler artık daha doğal ve daha gerçekçi görünecekler. Ayrıca New York şehrinin grafikleri de yeni konsolun gücünden yararlanmak için güncellenmiş.

Marvel's Spider-Man oyununun kahramanı Peter Parker'a gelince, Insomniac Games konuyla ilgili “Peter'ın hikayesinde anlatılacak daha çok şey oldunu, ancak şu an için odağımızda Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in adından da anlaşılacağı gibi Miles yer alıyor.“ açıklamalarında bulundu.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales noel döneminde PlayStation 5 için özel olarak çıkacak. Son olarak oyunun geliştirici günlüğüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2020 08:47
Ps4 te yokmu yani..olmadı şimdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2020 12:56
playstat
on 4 e gelecek mi acaba
cemakturk
cemakturk 19.06.2020 15:19
maalesef.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2020 13:15
Yeni bir oyun olmayacağına göre fiyat açısından da AAA bir oyuna göre daha mâkul bir fiyatı olmalı. Bence Uncharted: The Lost Legacy gibi olacak diyorlarsa 40 dolardan satışa çıkacaktır. Ancak bir yan oyun gibi değilde örneğin Withcer 3 DLC'leri gibi olacaksa 20 - 30 dolar bandında olmalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Spider-Man: Miles Morales oyunundan yeni detaylar paylaşıldı
İlginizi Çekebilir