Marvel's Spider-Man ve Mortal Kombat birleşirse nasıl olur?

Ahmet Özçilingir 28.09.2018 - 10:00
Hiç de fena olmazmış

Mortal Kombat efsanesini yaratan adam Ed Boon, resmi twitter hesabından bir gif paylaştı. Ed Boon'un paylaştığı gifte Spider-Man, sokakta düşmanlarını pataklarken görülüyor. Ancak biraz daha farklı bir şekilde. Mortal Kombat'ın X-Ray moduyla birlikte, aslında Spider-Man'in de acımasız olabileceği gözler önüne seriliyor.

Spider-Man ve Mortal Kombat birleşirse

Spider-Man oyununu NetherRealm yapsaydı nasıl olurdu? Mortal Kombat'ın geliştiricisi Ed Boon, bu sorunun cevabını bir gifle birlikte verdi. Mahallemizin Spider-Man'ini böyle acımasız görmek tuhaf olsa da, Mortal Kombat'ın X-Ray modunun PlayStation 4'e özel Marvel's Spider-Man'e yakıştığını da söyleyebiliriz.

7 Eylül 2018'de yayınlanan Marvel's Spider-Man, hem oyun basınından hem de oyunculardan oldukça iyi yorumlar aldı. PlayStation 4 kanadında da yılın en çok satan oyunları arasına şimdiden giren Marvel's Spider-Man, satış listelerini alt üst eden God of War'ı da geride bırakabilir. Oldukça hareketli geçen 2018 yılında, yılın oyunu yarışı da gittikçe kızışıyor diyebiliriz. Red Dead Redemption 2'nin de çıkışıyla yılın oyunu yarışında büyük bir rekabet yaşanacak. Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de yayınlanacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2018 17:32
link koyaydınız iyiydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Spider-Man ve Mortal Kombat birleşirse nasıl olur?
İlginizi Çekebilir