Marvel's Spider Man'in son bölümü aslında daha farklı olacakmış

Furkan Güler 28.12.2018 - 10:36
Hatta oyunun ağ atma mekaniğinde bile son anda değişikliğe gidilmiş.

PlayStation 4 platformunun en çok satan oyunlarından bir tanesi olan Marvel's Spider Man, Sony yetkililerini oldukça sevindirdi. Kısa sürede konsol oyuncuları arasında fenomen bir yapıma dönüşen Marvel's Spider Man, aslında normalde biraz daha farklı olacakmış. Oyunun geliştirici stüdyosu Insomniac Games'te çalışan ve aynı zamanda oyunun yönetmenin yönetmeni olan Bryan Intihar, Marvel's Spider Man'den büyük bir içeriğin çıkartıldığını belirtti.

Marvel's Spider Man'in yönetmeninden ilginç açıklamalar geldi

Oyunun son bölümünden bahseden Intihar, her şeyin bir önceki bölüm ile bağlantılı olduğunu söyledi. Son bölümün normalde çok daha büyük olduğunu söyleyen Intihar, oyunun daha kaliteli olması için çoğu olayın oyundan çıkartıldığını açıkladı. Bu kararı oyunu daha akıcı bir hale getirmek amacıyla aldıklarını söyleyen Intihar, aldıkları kararın arkasında duruyor.

Diğer bir yandan oyunda bulunan ağ atma mekaniğinin başta daha zor olduğunu da söyleyen Intihar, oyunu daha gerçekçi göstermek amacıyla bu mekaniği zor tasarladıklarını belirtti. Ancak sonrasında bu mekaniğin oyuncular tarafından pek sevilmeyeceğine karar verdiklerini söyleyen Intihar, bu mekaniği en sonunda daha kolay bir hale getirdiklerini belirtiyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 20:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2018 09:13
Keşke zor ve gerçekçi olsaymış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2018 22:14
Ağ atma mekaniğinde doğru karar vermişler; ama çıkardıkları bölümleri görmek isterdim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2018 15:43
Keşke daha zor olsaymış, hold rt and traverse oldu direk
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Spider Man'in son bölümü aslında daha büyük olacakmış
İlginizi Çekebilir