Marvel's Wolverine Çıkış Tarihi Beklenenden Erken Olabilir

Tunay Şahin 13.11.2023 - 23:09
Marvel's Wolverine, Insomniac Games için bir sonraki büyük PS5 oyunu ve bu portföye göre Wolverine çıkış tarihi daha kısa olabilir.

Insomniac Games'in Spider-Man 2 ile neler yaptığını gördükten sonra, Marvel's Wolverine'in PS5 kütüphanesinde önemli bir oyun olacaktır. Bununla birlikte, Wolverine oyunu hakkında çok az şey biliniyor ve ilk tanıtım fragmanını sadece birçok kez fırçalayabiliriz. Yeni bir fragman yerine, bu sanatçının portföyüne inanılacak olursa, Wolverine çıkış penceresinin beklenenden daha kısa olması mümkündür.

Marvel's Wolverine Çıkış Tarihi Beklenenden Daha Erken Bir Tarihte Olabilir

Marvel's Wolverine'in çıkış tarihi Insomniac Games tarafından henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak konsept sanatçısı Hung Nguy'a göre Wolverine önümüzdeki yıl çıkacak birçok yeni PS5 oyunundan biri olabilir. Nguy'un ArtStation profilini incelediğimizde, Wolverine'in sanatçının dahil olduğu yapımlar arasına yeni eklendiğini görebiliyoruz. Yapımlar bölümünde Wolverine'in bir 2024 ürünü olduğu belirtiliyor, bu da önümüzdeki aylarda piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

Marvel's Wolverine Çıkış Tarihi Beklenenden Daha Erken Bir Tarihte Olabilir

Spider-Man 2'nin potansiyel DLC döngüsü henüz başlamadığı için Wolverine'in 2025'te en iyi PS5 oyunları arasında geleceğini tahmin ediyoruz. Spider-Man 2 DLC'sini çevreleyen söylentiler, Daredevil veya Fantastic Four'un Spider-Man 2 karakter listesine katılacağını gösteriyor, ancak Insomniac Games bu konuda açıklama yapmaktan çekiniyor.

Diğer yandan, geliştiricinin Nisan 2022'de oyun üzerinde hareket yakalama çalışmalarının başladığını ima etmesine rağmen Wolverine'in geliştirilmesindeki ilerleme de sessizliğini koruyor. Spider-Man 2'nin ilk oyundan tam 5 yıl sonra geleceği göz önüne alındığında, Wolverine'in çıkış tarihinin yakın zamanda açıklanacağını düşünmek mantıksız olmaz.

İlginizi Çekebilir: Spider-Man 2, PS5'i Kurtarmaya Yetmedi

Wolverine'in ilk fragmanı 2021 yılında, Eylül ayındaki PlayStation Showcase sırasında ortaya çıkmıştı. Wolverine'in duyurusu o zaman büyük bir şok etkisi yarattı ve fragman Spider-Man 2 ile aynı vitrine dahil edildiğinden Marvel hayranlarına bir-iki heyecan darbesi vurdu. Büyük aksiyon sahneleri tasvir edilmiyor, ancak söylentilere inanılacak olursa Insomniac Games, küçümsenen X-Men Origins Wolverine oyununa benzer bir vahşet sunabilir.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 14.11.2023 15:06
spiderman kafasında olursa sıkar. spiderman 2 çıktığı hafta konuşuldu ve hype geçti. çok satamsı sadece ps5 exc. yok diye.
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2023 00:45
zaten örümcek adam şiddet meyilli bir karakter değil. Wolverine dediğimiz karakter yüzlerce yılın getirdiği acımasızlığa sahip. Düşmanlarına karşı daha duygusuz. Eğer şiddet seviyesi düşük olursa çok şikayet alır.
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2023 23:16
baydırman 2 zaten çıktı kardes bırak wolverine öncelikli çıksın, sıkıldık çoluk çocuk oyunundan pegi +3 oyun mu oynucaz 40 yaşımızdan sonra
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2023 00:43
Wolverine Örümcek Adam gibi olmaz. Yarı açık Dünya oyunu olur. Belirli bölgelere gidebiliriz. Böylesi daha iyi olur. Yalnız Logan düşmanlarına karşı çok acımasız. Şiddet seviyesi düşük bir oynanışa sahip olursa bu hayal kırıklığı yaratabilir. Yine de her türlü oynanır. Hikayesi ilgi çekici olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2023 08:35
Beklediğim gibi bir oyun yapmalarına ihtimal vermiyorum. Birkaç sinematik, kalanı hack n slash kes, kes ilerle kesin böyle bir şey olur.
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2023 09:43
Korkma hack n slash yapamazlar daha neler artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Wolverine Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir