Mass Effect 2: Arrival'ın çıkış tarihi açıklandı

Merlinin Kazanı 22.03.2011 - 09:27
Heyecan dolu görev başlıyor!
Reaper’lar galaksinin uzak bir köşesinde, geri dönüş için hazırlık yapıyorlar. Acaba Komutan Shepard karşılarında durmak için gereken cesarete sahip mi? Bioware bugün Mass Effect 2’nin heyecan dolu son görevi Mass Effect: Arrival’ı duyurdu. 29 Mart 2011'den itibaren indirilebilecek olan Mass Effect: Arrival Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC için üç yeni başarı, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için ise üç yeni ödül de içerecek.

Mass Effect: Arrival’da Komutan Shepard serinin başından beri beklenen Reaper istilasına dair elinde kanıtlar bulunan bir gizli ajanı kurtarmak için galaksinin bir ucuna gidiyor. Mass Effect: Arrival’da efsanevi bilimkurgu aktörü Lance Henriksen (Alien, Terminator) tarafından seslendirilen ve oyunun hayranlarının en sevdiği karakterlerden biri olan Amiral Hackett geri dönüyor ve oyunda önemli bir rol üstleniyor.

Tüm yıl boyunca dünyanın dört bir yanındaki oyunculardan aldıkları olumlu eleştirilerin kendilerini çok gruplandırdıklarını belirten Mass Effect serisinin Baş Yapımcısı Casey Hudson, “sonradan sunduğumuz DLC’ler de dahil olmak üzere Mass Effect 2 hakkında almış olduğumuz olumlu eleştiriler çok güzeldi. Mass Effect: Arrival, Mass Effect 2 hikayesini heyecan verici biçimde devam ettiriyor ve oyunculara Reaper’ların geri dönüp ölümcül hasatlarını tamamlamaya ne kadar yakın olduklarını gösteriyor” dedi.

Mass Effect 2: Arrival'ın çıkış tarihi açıklandı
Mass Effect 2, 90'ın üzerinde mükemmel not almış ve 150’den fazla ödül kazanmış olan, tüm zamanların en başarılı oyunlarından biridir. Aralarında IGN, Eurogamer, G4, MSNBC.com ve GameTrailers.com’un da bulunduğu dünyanın dört bir yanındaki bağımsız medya kuruluşlarından 20’nin üzerinde “Yılın Oyunu” ödülü ve İnteraktif Sanatlar ve Bilim Akademisi’nden İnteraktif Başarı Ödülü ve Altın Joystick gibi prestijli endüstri ödülleri de kazanmıştır.

Mass Effect 2 şu an PlayStation 3 konsolu, Xbox 360 ve PC için mevcuttur. Daha fazla bilgi için lütfen https://masseffect.bioware.com/, twitter.com/masseffect2 veya https://www.facebook.com/masseffect adreslerini ziyaret edin.

-Basın Bülteni
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect 2: Arrival'ın çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir