Mass Effect 2 Demosu PlayStation 3'te

Merlinin Kazanı 24.12.2010 - 09:24
Komutan Shepard, PlayStation 3'e uğruyor
KOMUTAN SHEPARD, MASS EFFECT 2 DEMOSUYLA PLAYSTATION 3 SAHİPLERİYLE BULUŞUYOR

PlayStation oyuncuları, verdiği amansız mücadelede Komutan Shepard’a katılma zamanınız geldi. 70’in üzerinde kusursuz not alan, 50’den fazla ödül kazanan, sayısı galaksi ve gezegen gezen Komutan Shepard ve Normandy, Avrupa’da bugün yayınlanan Mass Effect 2 demosu ile PlayStation Network’e çıkarma yapıyor.  Mass Effect 2 demosu, Xbox 360 ve PC’de en yüksek not ortalamasına sahip ve tüm zamanların en başarılı interaktif eğlence serilerinden birinin PlayStation 3 ile buluşması anlamına geliyor.

Oyuncular demoda,  G4TV Yılın Oyunu, Spike Video Game Awards, IGN:com ve Gamespy.com Yılın Xbox 360 Oyunu ve 15’in üzerinde 2010’un En İyisi ödülü alan Mass Effect  2’de serinin kahraman Komutanı Shepard rolünde oyunun en akılda kalıcı, en aksiyon dolu görevlerinden üçüne katılma fırsatı elde edecekler. Bu görevler arasında oyunun şok edici, heyecan dolu açılış sekansı, üzerinde yaşayanların bir anda ortadan kaybolduğu gezegenin incelenmesi ve serinin akıllarda en çok yer eden karakterlerinden biri olan Mordin Solus’u ekibinize katma görevi de bulunuyor.



PlayStation 3 için Mass Effect Avrupa’da 21 Ocak 2011’de piyasaya çıkacak ve aralarında ödüllü Lair of the Shadow Broker’ın da bulunduğu altı saatlik bonus DLC görevleriyle birlikte gelecek. Dark Horse Comics ve BioWare’in birlikte hazırladığı interaktif çizgiroman Mass Effect Genesis de, oyunu satın alan oyuncuların ücretsiz içerikleri indirebilmelerini sağlayan oyun-içi online arayüz Cerberus Network yoluyla temin edilebilecek. Bu interaktif çizgiroman oyunculara orijinal Mass Effect oyununda olanlar hakkında bilgi verirken, Mass Effect 2 ve 2011 tatil döneminde üç büyük platform için de eş zamanlı olarak piyasaya çıkacak olan Mass Effect 3’teki hikayelerini etkilemelerini sağlayacak kritik seçimler yapma şansı da sunacak

-Basın Bülteni.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect 2 Demosu PlayStation 3'te
İlginizi Çekebilir