Mass Effect 3 DLC'si diskin içinde mi?

Özgür Yıldız 12.03.2012 - 09:59
EA'den söylentiye yanıt geldi.
Geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan ve oldukça iyi bir satış grafiği yakalayan BioWare'in Aksiyon/RPG'si Mass Effect 3'ün hakkındaki haberler bitmek tükenmiyor.

Son olarak bir oyuncunun, Mass Effect 3 için sunulan "From Ashes" içeriğinin halihazırda orijinal oyunun diski içerisinde yeraldığı iddiası, tüm camiayı sarstı. Oyunun registry ayarlarındaki bir kodla oynayarak DLC'deki Javik karakterini oynanabilir kıldığını iddia eden kullanıcıya, EA'den yanıt geldi.

EA'den yapılan açıklamada, "From Ashes" indirilebilir içeriğinin 600 MB'tan fazla yer kapladığı, içerisinde Eden Prime'daki yeni görev, yeni dialog seçenekleri ve Javik'le olan konuşmalar, yeni sinematikler, Prothean silahı ve tüm ekip üyelerine yeni görünüşlerin bulunduğu belirtiliyor. Ayrıca belirtilen içeriğin, orijinal oyun sertifikasyon aşamasındayken hazırlandığı ve diskin içeriğinde yer almadığı da belirtildi.

Bununla birlikte açıklamada, diskin içerisine Javik'le ilgili bazı ana elementler ve karakter modellemelerinin eklendiği, bu durumun Mass Effect 2'de Zaeed ve Kasumi için de yapıldığı da belirtiliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 14:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect 3 DLC'si diskin içinde mi?
İlginizi Çekebilir