Mass Effect 3 Extended Cut bekleneni verecek mi?

Hasan Uğur Nayır 25.04.2012 - 11:16
DLC beklenirken tartışmalar alevlendi
Mass Effect, birinci oyunu ile müthiş bir başarı yakalamış ve ikinci oyunda da bunu perçinlemişti. Serinin kendine has bir fan kitlesi de var. Üçlemenin son üyesi olan Mass Effect 3, adından çok skandallarla gündeme geldi.

Mass Effect 3 Extended Cut bekleneni verecek mi?
Oyunun sonu çoğu kullanıcı tarafından beğenilmedi, hatta fanlar bu duruma ateş püskürdü. Oyunun sonunun değiştirilmesi için imza kampanyası bile düzenlendi. BioWare daha önce yaptığı duyuruda "Extended Cut" isimli DLC'yi bu yaz bedava çıkaracağını açıklamıştı. DLC oyuna yeni sinematikler ve genişletilmiş sahneler ekleyecek. Komutan Shepard'ın hikayesinden daha fazla ayrıntı sunacak. Ancak oyunun sonunu değiştirmeyecek.

Oyuncular bu durum yüzüne şu anda ikiye ayrılmış durumda. Forumlarda tartışmalar sürerken, bir kısım bu DLC'nin tatmin edici olacağını savunurken, diğer bir kısım ise sonu değiştirmeyecek olduğundan bir artısının olmayacağını söylüyor. Extended Cut DLC'sinin neler sunacağını ve Mass Effect 3'e nasıl bir etki edeceğini çıktığında göreceğiz. DLC PC, X360 ve PS3 platformlarında yayımlanacak.
Yorumlar 33
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 15:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect 3 Extended Cut bekleneni verecek mi?
İlginizi Çekebilir