Mass Effect 3 Extended Cut'da "Leviathan" mı karşımıza çıkacak?

Murat Halilbeyoğlu 27.06.2012 - 11:52
Gizli dosyalardan gizemli bilgiler
BioWare Social Network'de yayınlanan bir haber, gelecek olan Mass Effect 3 DLC'si Extended Cut'ın içindeki bir script'i açığa çıkartarak olası yeni bir karakteri de gözler önüne serdi. Leviathan adında bir Reaper.

Script'in içinde daha önce görülmemiş ve ana karakterler tarafından söylenen diyaloglar mevcut.

Shepard, bir bilimkadını olan Ann Brynson'ı kurtarmak için gönderiliyor. Ann Brynson ise o sırada bir Reaper madeninde bulunuyor. Bütün koloninin kontrolü ise 10 yıldır Leviathan adlı bir Reaper'da.

Mass Effect 3 Extended Cut'da "Leviathan" mı karşımıza çıkacak?
Supernatural'ı izleyenlerin alışık olduğu "Leviathan" kelimesi genel olarak bir dönek, kendi ırkını öldüren bir hain anlamında kullanılır.

Script'teki bir diyalog Reaper'ların yaratıcıları hakkında ipucu veriyor.

"Yani Reaper'lar kendi yaratıcılarını tam olarak yok edemedi. Bu da demek oluyor ki uzun bir vadede olsa da onlar da hata yapabilir."

Daha önce de Mass Effect Lore'larında adını duyduğumuz Leviathan kelimesi, Mass Effect 1'deki bir gezegeni taradığımızda "The Leviathan of Dis" içerisinde karşımıza çıkmıştı. Sonra da Mass Effect 3'te Balak adlı karakter Leviathan'ın uyku halinde bulunan bir Reaper olduğunu ancak yanlışlıkla uyandırıldığını söylemişti.

Bakalım Extended Cut'da karşımıza ne çıkacak.
Yorumlar 22
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 18:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect 3 Extended Cut'da "Leviathan" mı karşımıza çıkacak?
İlginizi Çekebilir