Mass Effect 3 için dişi Shepard

Murat Halilbeyoğlu 17.06.2011 - 14:23
Kumandan? Görmeyeli biraz değişmişsiniz
Mass Effect dediğimizde ilk aklımıza gelen kişi elbette ki Kumandan Shepard'dır. O karizmatik bakışları, asker fiziği ve Volkan Demirel benzerliği ile Shepard'ın görüntüsü aklımıza kazınmıştır.

Ancak şunu da unutmamak gerekir ki Mass Effect gibi bir oyun, söz konusu karakter olduğunda oyuncuyu kısıtlamayan bir yapıya sahiptir ve dolayısı ile fiziğinden ruh haline ve hatta cinsiyetine kadar değişebilir. Kısacası bir de dişi Shepard var.



Nitekim BioWare bu zaman kadar bütün Mass Effect tanıtımlarını bizim bildiğimiz klasik Shepard "The Volkan D" karakteri ile tanıttı. Fakat üçüncü oyunda firma bu sefer bir değişiklik yapmayı düşünmüş ve tanıtımda dişi kumandanı oynatmaya karar vermiş.

Pazarlama yöneticisi David Silverman FemShep'in fanlar tarafından beğenildiğini belirtti ve şöyle devam etti:

"İlerleyen günlerde bir FemShep'li tanıtım videosu göreceksiniz. Açıkçası daha dün bu konu hakkında bir toplantı yaptık ve şu anda karakterin görünümü üzerinde çalışıyoruz. Aslına bakarsanız bu FemShep'in oluşmasında en büyük etkiyi siz kullanıcılar yarattınız. Onun nasıl görüneceği hakkında pek çok fikrimiz var artık."

FemShep ayrıca Collector's Edition'da da boy gösterecek.

"CE'de Shepard'ın hem erkek hem de dişi versiyonu bulunacak."

Mass Effect 3 2012'nin ilk çeyreğinde raflarda olacak.
Yorumlar 35
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 21:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect 3 için dişi Shepard
İlginizi Çekebilir