Mass Effect 3: Rebellion Pack geliyor.

Ege ERKEK 25.05.2012 - 00:29
Bize ne yenilikler getiriyor?

6 Mart 2012'de piyasaya çıkarılan ve BioWare'in yapımcılığını üstlendiği Mass Effect 3'e, yeni ve radikal değişiklikler yapacak olan bir ek paket geliyor. BioWare'in resmi bloğundan yaptığı açıklamaya göre bu içerik PC, Xbox 360 ve Playstation 3'e çıkarılacak. Mayıs ayının son günlerinde çıkacak olan DLC'nin ismi ise "Rebellion Pack" olarak duyuruldu. Rebellion Pack, Mass Effect 3'e, hatırı sayılır bir miktarda yeni haritalar, yeni silahlar ve yeni kitler ekleyecek; ayrıca oyundaki karakterlerden sıkılan oyuncular için de oyuna bazı yeni karakterler eklenecek. DLC, online pass bulunan oyuncular için geçerli olacak.
 
Rebellion Pack sadece tekil oyuncu sistemi için değil, multiplayer sistemi için de yenilikler getirecek ve oyuna iki adet yeni bölge eklenecek. Bunlar: Firebase Jade’s jungle reservoir ve Firebase Goddess. Ayrıca oyuna Üç de yeni silah eklenecek; Reegar Carbine, Krysae Sniper Rifle ve Cerberus Harrier. Belirttiğimiz gibi, DLC'nin oyuna getireceği en önemli yenilik ise yeni olan 6 karakterin oyuna eklemesi. Bu karakterler şu şekilde sıralanıyor :
 
*Vorcha Soldier
*Vorcha Sentinel
*Male Quarian Engineer
*Male Quarian Infiltrator
*Ex-Cerberus Vanguard
*Ex-Cerberus Adept

BioWare, yeni gelecek olan bu karakterlerin özelliklerini de kısaca açıkladı bizlere;

Vorcha Soldier: Üstün fiziksel özelliği ve kana susamışlığı ile mükemmel bir kite sahip bir karakter, Özel kiti sayesinde karşısındakini içindeki vahşetle öldürüyor.
 
Vorcha Sentinel: Üstün bir öfke özelliğine sahip olan bu karakter, öfkesi ile birlikte kendini yüksek darbe almasına rağmen iyileştirebiliyor ve Flamer adındaki gücü ile gücüne güç katıyor.
 
Male Quarian Engineer: Oyundaki kurtarıcılardan bir tanesi; gemileri ve hasar görmüş diğer eşyaları tamir eden bir karakter. Üstün bir teknik bilgiye sahip bu karakterler, savaş sırasında yaşamsal olayların kurtarıcısı olabiliyor.
 
Male Quarian Infiltrator: Ajan özelliğini kullanarak düşmanların taktiklerini çözebiliyor, düşmanların arasına girerek köstebeklik yapabiliyor ve taktiklerini sizlere aktarabiliyor. Ayrıca saldırı sırasında rakibinizin ne yapabileceğini tahmin edebiliyor.
 
Ex-Cerberus Vanguard: Reaper saldırılarına karşı çok dayanıklı ve güçlü bir karakter.
 
Ex-Cerberus Adept: Reaperlerin biyolojisinden iyi anlayan bir karakter. Bu sayede Reaperlerin zayıf noktasını kolayca bulabileceksiniz.

BioWare resmi bloğunda haritalardan da biraz söz etmiş;

Firebase Jade, savaş stratejilerinin oluşturabileceği rahat bir alan. Yüksek yerlerin bulunduğu bu alanda, düşmanlarınıza ani ataklar yapabilirsiniz.
 
Firebase Goddess ise, Reaperlerin hiç sevmeyeceği bir bölüm. Komboların çok rahatlıkla yapılabileceği bu bölümde kontrolü çok rahat ele geçirebilirsiniz ama tabii ki işler tersine de dönebilir!
 
Rebellion Pack'ın oyuna yeni ekleyeceği silahlardan da söz eden BioWare, silahlar için de puanlama yapmış;
 
Cerberus Harrier Assault Rifle: 8/10
Reegar Carbine Shotgun: 7.5/10
Krysae Sniper Rifle: 10/10
 
Unreal Engine 3 ile geliştirilen Mass Effect 3, çıktığı zaman büyük tepki görmüş ve bazı eleştirilere maruz kalmıştı. Oyuncuların isteklerini bir bir yerine getiren BioWare'den bu gidişle daha çok DLC görebileceğiz galiba.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect 3: Rebellion Pack geliyor.
İlginizi Çekebilir