Mass Effect 3'ün beklenen duyurusu yapıldı

Murat Halilbeyoğlu 3.08.2012 - 11:07
Her şey Leviathan'lar içinmiş
Dün sizlere Mass Effect 3 hakkında bir duyuru yapıalcağını belirtmiştik. Nitkeim o duyuru geldi ve açıkçası bizleri çok da şaşırtmadı.

Bunun başlıca sebebi duyurunun daha önceden dedikodusu yapılan ve bir nevi de sızmış olan ilk tek kişilik DLC'si Leviathan hakkındaysı. Daha öncesinde yayınlanan dosyaların içinde script'inin bulunduğu bu DLC artık BioWare tarafından resmi olarak duyuruldu.

Ek paket şeklinde gelecek olan Leviathan, Mike Gamble'ın dediğine göre yazın çıkacak lakin Ağustos'ta olduğumuzu düşünürsek bir iki hafta içinde görmemiz mümkün.

Peki Leviathan'ın içinde neler olacak? Her şeyden önce DLC'ye adını veren Leviathan adlı Reaper'ı tanıma fırsatını yaklayacağız. BioWare'e göre bu Reaper ile kapışmamız bizlere bu antik savaş makinelerinin başlangıçları hakkında biraz daha bilgi verecekmiş.

Bunların yanında ek pakette yeni karkterler, silahlar, yükseltmeler ve yeni Citadel bölgeleri bulunacakmış. Leviathan DLC'sinin 10 dolar veya 800 MS puanına satılacağı belirtildi.

Fakat Leviathan bir kenarda beklerken 7 Ağustos'ta bizleri daha küçük ancak etkili bir paket bekliyor; Firefight Weapons Pack. Adından da anlaşılacağı gibi bu silah paketi bizleri M-90 Indra, Krysae Sniper Rifle, Reegar Carbine, Cerberus Harrier, Geth Plasma SMG, Blood Pack Punisher SMG, Adas Anti-Synthetic Assault Rifle gibi silahlarla karşılayacak. Paketin fiyatı 2 dolar ya da 160 MS puanı olarak açıklandı.

Şimdi sizleri yeni DLC Leviathan'ın dün IGN tarafından yayınlanan videosu ile başbaşa bırakıyoruz.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 22:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect 3'ün beklenen duyurusu yapıldı
İlginizi Çekebilir