Mass Effect 3'ün resmi duyurusu

Merlinin Kazanı 14.12.2010 - 13:06
Komutan Shepard’ın destansı yolculuğu devam ediyor
İnsanoğlu son direnişini yapıyor ve bizi kurtarabilecek tek kişi Shepard. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) stüdyosu olan, dünyanın önde gelen video oyun geliştiricilerinden BioWare™ 2011’in en çok beklenen oyunlarından biri olan Mass Effect™ 3’ü duyurdu. Haftalardır oyun siteleri ve bloglar arasında yayılan rivayetlerin ardından spekülasyonlar nihayet sona erdi ve oyunun göz alıcı ilk fragmanı “Earth’, Spike Video Game Awards (VGA) sırasında yayınlandı. Mass Effect 3, Komutan Shepard’ın duygu yüklü yolculuğunun son aşamasını oluşturuyor. “Earth” videosunu izlemek için lütfen https://masseffect.com adresini ziyaret edin. Mass Effect 3 Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 2011 tatil döneminde piyasaya çıkacak ve oyun aynı zamanda Mass Effect serisinin üç büyük platformda da aynı anda piyasaya sürülecek ilk oyunu olacak. Spike VGA töreninde ayrıca Mass Effect 2 “En İyi RYO” ve “En İyi Xbox 360 Oyunu” ödüllerini alırken, BioWare de “Yılın Stüdyosu’ ödülünü kazandı.

Mass Effect 3'ün resmi duyurusu
BioWare olarak daima kendilerini geliştirmeye çalıştıklarını ve en iyi işlerini ortaya koymadıklarını belirten BioWare Kurucu Ortağı ve Grup Genel Müdürü Dr. Ray Muzyka, “Ekibimizin Mass Effect 2 ile başardığı şeyden gurur duyuyoruz ve oyunun şimdiye kadar aldığı başarılı eleştiriler de bizi oldukça heyecanlandırıyor. Ekibimizin Mass Effect 3’ü daha da büyük bir başarı haline getirmek için yaptıklarını görmeniz için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Mass Effect serisi, tehlikeli uzaylı ırklar ve gizemli, keşfedilmemiş gezegenlerle dolu devasa bir evrende geçen epik bilim-kurgu macerasıdır. Seri, heyecan dolu savaş aksiyonları, zengin hikayesi, uzay keşfi ve duygusal olarak bağlanacağınız karakterleri ile eşi benzeri olmayan, sinematik bir deneyim sunmaktadır. Mass Effect 2 Metacritic.com verilerine göre 2010 yılında Xbox 360 ve PC’de çıkan en yüksek not ortalamasına sahip video oyunu, ve aynı zamanda en yüksek not ortalamasına sahip eğlence ürünlerinden biri olmuştur. Spike VGA töreninde alınan üç ödül ile The Golden Joysticks “Yılın En İyi Oyunu” da dahil olmak üzere alınan 35 diğer ödül ve 70’in üzerinde mükemmel inceleme notu geleneği sürmektedir.

Mass Effect 2 şu an Xbox 360 ve PC için mevcuttur. Mass Effect serisi PlayStation 3 konsoluyla ilk buluşması Avrupa’da 21 Ocak 2011’de çıkacak olan Mass Effect 2 ile gerçekleştirecek. Mass Effect 2’nin PlayStation 3 demosu  22 Aralık 2010’dan itibaren Avrupa için PlayStation Network üzerinden mevcut olacak.

Mass Effect hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://masseffect.com adresini veya https://bioware.com adresindeki yenilenmiş BioWare web sayfasını ziyaret edin. Oyunu ayrıca https://twitter.com/masseffect2 Twitter adresinden takip edebilir veya https://www.facebook.com/masseffect adresinden hayranı olabilirsiniz.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect 3'ün resmi duyurusu
İlginizi Çekebilir