Mass Effect Legendary Edition karşılaştırma videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 7.04.2021 - 12:30
Serinin üç oyununu bir araya getirecek olan Mass Effect Legendary Edition karşılaştırma videosu oyundaki yenilikleri gözler önüne seriyor.

Mass Effect Legendary Edition karşılaştırma videosu oyunda yapılan değişiklikleri ve yenilikleri göz önüne serdiği gibi görsel açıdan ortaya çıkan farkı da gösteriyor diyebiliriz. IGN sitesi tarafından yayınlanan videoya baktığımızda görsel açıdan yapılan değişiklikler dışında oynanış dinamiklerine de değinildiği gözüküyor. Videoda ayrıca orjinal üçlemede yer alan sahneler ile Mass Effect Legendary Edition sürümündeki aynı sahneler karşılaştırılmış.

Mass Effect Legendary Edition karşılaştırma videosu geldi

Mass Effect Legendary Edition karşılaştırma videosu yayınlandı

Bioware yeni oyun üzerinde çalışırken uzun süredir devam eden dedikodulara da bir nevi yanıt vermiş ve Mass Effect Legendary Edition sürümünü duyurmuştu. Büyük eleştiriler toplayan Andromeda oyununu bir kenara bırakan firma, üçlemenin bir arada olacağı Mass Effect Legendary Edition sürümünü duyurmuştu. üstelik bu sürümün klasik bir remastered olmayacağı hem görsel hem de oynanış açısından bazı değişikliklere gidileceği belirtilmişti. İşte yayınlanan videoya baktığımızda da ne gibi değişiklikler yapıldığına odaklanıldığını görüyoruz.

Oynanış tarafında bütünlüğü sağlayabilmek içi sonraki oyunlarda karşılaştığımız bazı özellikler serinin ilk oyunlarına da eklenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Çok daha akıcı bir oynanışa sahip olan bu yenilenmiş sürümde ayrıca karakter tasarımları ve animasyonlarında da iyileştirmeye gidiliyor. Öyle ki Mass Effect Legendary Edition karşılaştırma videosu içerisinde tasarlanan yeni ana karakterlerin Mass Effect 3'teki hallerinden bile iyi oldukları belirtilmiş. Oyunun bu yeni sürümü yapay zeka desteği sayesinde kaplamalarda da büyük oranda yenilenmeler getiriyor. Bunun dışında tabi ki ışıklandırma, Frame oranı gibi konularda da büyük yenilikler göreceğiz. Ekip ayrıca oyun alanında da bazı değişikliklere gitmiş. Daha önce etrafından dolaşmamız gereken ya da yolumuzu gereksiz uzatan duvarlar kaldırılmış ve oyun alanı zenginleştirilmiş.

Mass Effect Legendary Edition aslında seriyi daha önce deneyim etmeyen ya da tekrar oynamak isteyen oyuncular için çok iyi bir fırsat sunuyor diyebiliriz. Multiplayer modlarının kaldırıldığı bu yeni paket Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 oyunlarının hikaye içeriklerini, promosyon silahlarını, zırhlarını ve 40’ın üstünde çıkan DLC’lerini içerecek. Bu içerikler yeniden düzenlenmiş ve 4K Ultra HD için optimize edilmiş olacak. Oyunun yayınlanan bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 13:15
İlk oyunun o iğrenç mekaniklerini düzeltmişler ya ben daha başka bişey istemem
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect Legendary Edition karşılaştırma videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir