Master Chief iyi ama bu hikayede başkaları da var

Murat Halilbeyoğlu 27.02.2013 - 11:33
Master Chief hayranları, bu haber sizi endişelendirebilir
Halo'nun yeni yapımcısı 343 Industries yaptığı bir açıklama ile Master Chief hayranlarını endişelendirdi.

Yapılan bir röportajda Kiki Wolfkill, Master Chief'in ODST ve Reach'teki eksikliğinin ardından Halo 4 ile geri dönmesinin önemli olduğunu belirtirken bundan sonraki her oyunda da olmasının şart olmadığını söyledi.

Master Chief iyi ama bu hikayede başkaları da var
"Halo'nun ve onun oynanış tecrübesinin her zaman önemli ve kritik bir elementi olacak Master Chief. Lakin umudumuz diğer karakterler için de güçlü ve ileriye dönük şeyler üretebilmek. Sonuçta bu evreni en ilginç kılan şey bu."

"Elbette Master Chief'in bir yere gittiği yok fakat oyuncuları farklı karakterlerle de kaynaştırmalıyız."

Halo serisinde bayrağı devralan 343 Industries, ilk adımlarının serinin hayranlarına kendi oyunlarının da eski oyunların tadında olacağını hissettirirken kendine has ayrı bir hava yaratmak ve yenilikçilik getirmek olduğunu belirtti.

"Bizim buna bakış açımız 'On yıl sonra nerede olmak istiyoruz? Bütün bu yazdığımız hikayelerle ne anlatmaya çalışıyoruz?' şeklinde."

"İlgi çekici yenilikler ortaya çıkartmaya çalışıyoruz. Farklı bir oyun türünü incelerken farklı imkanlar ortaya çıkartabilirsiniz. Eğer bulduğumuz ortam yapmak istediğimiz şeye uygun ise bunun üzerine düşünürüz. Harika bir fikir bulmak bizlerin de enerjisini arttırıyor."
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2024 07:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Master Chief iyi ama bu hikayede başkaları da var
İlginizi Çekebilir