Master Chief'in yüzünü görmeye hazır mısınız?

Murat Halilbeyoğlu 8.10.2012 - 14:35
Peki ya yapımcılar?
Halo 4 geliştiricisi 343 Industries henüz serinin kahramanı Master Chief'in yüzünü göstermeye hazır olmadıklarını açıkladı.

Firmadan Frank O'Connor stüdyonun henüz Master Chief gibi bir karakterin yüzünü göstermeye hazır olmadığını bu işlemden önce karakterin yüzünün tam anlamıyla hazırlanması gerektiğini belirtti.

Master Chief'in yüzünü görmeye hazır mısınız?
"Chief hakkındaki en komik şey ise aslında zaten çok da iyi bir şekilde tasvir edilmiş olmasıdır. Eğer bu konuyu biraz kurcalarsanız ve gidip Halo tişörtü giymiş bir nerd'e 'Bu polis robot resim çizerine Master Chief'i tarfi et' derseniz o memur sizlere yaşlı, soluk yüzlü, neredeyse albino olacak kadar beyaz, soluk mavi gözlü, kırmızıya çalan saçlı, neredeyse dazlak kafalı ve belki de çocukluğundan gelen çillerinden son demleri olan bir adam çizer."

Master Chief'in olası bir ölümü durumunda ise O'Connor "Bu içine dahil olmayacağım bir tartışma" dedi.

"Diyebileceğim, Halo 4'te her şey olabilir. Daha öncesinde oyunumuz için zorlu yollara girmekten korkardık lakin bu yollarda içlerinde bazı olaylar olan iyi, ilginç hikayeler olduğunu da fark ettik. Bu olaylar rahatsız edici, anlamlı ve kalıcı şeylerdi."

"Burada, bizim genel felsefemiz veya hikaye anlatımı konusundaki tavrımızın değişiminden başka bir şey söylemeye çalışmıyorum. Bu bahsettiğim olayları işin içine katarsak hikayeyi insanlar için daha ilginç hale sokabiliriz."

"Sonuçta bu roket bilimi değil. Şansımıza bize özgürlük sunan ve bu kurgu ve evren konusunda doğru fikirleri vereceğimize inanan bir dağıtımıcı ve sahibimiz var."

Peki ya siz Master Chief'in yüzünü ne kadar merak ediyorsunuz?
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 01:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Master Chief'in yüzünü görmeye hazır mısınız?
İlginizi Çekebilir