Masters Reykjavik’te kupaya uzanan takım Sentinels oldu

Ersin Kılıç 1.06.2021 - 01:44
24 Mayıs’ta başlayan rekabet dolu Masters Reykjavik, finalde Sentinels - Fnatic mücadelesine sahne oldu.

Uluslararası rekabete sahne olan Masters Reykjavik’te, kendi bölgelerinde başarı gösteren 10 takım İzlanda’daki çevrimdışı etkinlikte karşı karşıya geldi. Final karşılaşmalarına adını yazdıran Fnatic ve Sentinels mücadelesinden kupaya uzanan taraf Sentinels oldu.

Dünyanın En İyi VALORANT Takımı Sentinels!

Masters Reykjavik’te kupaya uzanan takım Sentinels oldu

Masters Reykjavik final karşılaşmaları, alt eşleşmelerden çıkan Fnatic ve üst eşleşmelerden kayıpsız bir şekilde finale yükselen Sentinels arasında gerçekleşti. 5 haritadan oluşan büyük finalde Kuzey Amerika bölgesi şampiyonu Sentinels, Fnatic’e karşı oynadığı mükemmel oyunda 3 - 0’lık skorla Masters Reykjavik şampiyonu oldu. Resmi olarak dünyanın en iyi VALORANT takımı ünvanını kazanan Kuzey Amerika ekibi Sentinels, tek bir harita bile kaybetmeden 200.000 dolarlık ödül ve VALORANT Champions Tour için 400 puanla evine döndü.

Masters Reykjavik’te Fnatic’in Zorlu Mücadelesi

Masters Reykjavik’te kupaya uzanan takım Sentinels oldu

İlk turdan itibaren dayanıklılıklarını kanıtlayan Fnatic için Masters Reykjavik finaline giden yol zorlu geçti. Turnuvanın erken safhalarında Sentinels’e karşı kaybettikleri karşılaşmanın ardından alt eşleşmelere düşen Fnatic, girdiği her karşılaşmada erkenden elenme tehdidiyle karşı karşıya geldi.

Güneydoğu Asya ekibi X10 Esports ve Kuzey Amerika'nın iki numaralı takımı Versiyon1'ı yendikten sonra, kendilerini EMEA eş temsilcisi Team Liquid'e karşı başka bir rövanş maçında buldular. EMEA Challengers Playoff’ları karşılaşmalarında Team Liquid’e karşı 3-2 kaybeden Fnatic bu kez kazanan taraf oldu. Son olarak Alt Eşleşme Finali’nde Güney Kore Şampiyonu NUTURN Gaming ile karşı karşıya gelen Fnatic, serinin ilk 2 haritasındaki beraberlik sonrasında, Haven’da oynanan son maçı kazanarak finallere adını yazdırdı. Fnatic final karşılaşmasında kupayı Sentinels’e kaptırmış olsa da İzlanda’dan gümüş madalya, 100.000 dolarlık para ödülü ve 350 tur puanı ile döndü.

Bir Sonraki Masters Berlin’de Rekabet Artacak

Tüm bölgelerin daha iyi bir şekilde temsil edilmesi için, bir sonraki Masters turnuvasına 16 takım katılacak ve etkinlik Berlin’de gerçekleşecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Masters Reykjavik’te kupaya uzanan takım Sentinels oldu
İlginizi Çekebilir