Matrix'ten Neo neredeyse Injustice 2'de dövüşçü olacakmış

Ahmet Özçilingir 5.04.2019 - 15:39
Kaşık yok!

Matrix'in Neo'su neredeyse Injustice 2'de konuk dövüşçü olacakmış. Mortal Kombat ve Injustice serisinin geliştiricisi NetherRealm Studio'nun başındaki isim Ed Boon, Game Informer'a ilginç açıklamalarda bulundu. 

Matrix'ten Neo neredeyse Injustice 2'de dövüşçü olacakmış

Ekranlardan ya da oyun dünyasından aşina olduğumuz karakterleri, farklı oyunlarda "konuk oyuncu" olarak görebiliyoruz. Daha önce Mortal Kombat X'e korku filmlerinin ikonik karakteri Jason Voorhes'in katılması ya da Injustice 2'de karşımıza çıkan Ninja kaplumbağalar gibi örnekler var. Pek çok oyunda bu tarz konuk karakterleri gelebiliyoruz. Ed Boon'un yaptığı açıklamalara bakarsak, Injustice 2'ye çok ilginç bir karakterin eklenmesi planlanmış. Matrix'ten Neo, neredeyse Injustice 2'ye konuk karakter olarak eklenecekmiş. Ed Boon anlaşmanın tamamlanma aşamasında olduğunu ancak hiçbir zaman tamamlanamadığını belirtti. Eğer bir pürüz çıkmamış olsaydı oyuncular Injustice 2'de Neo karakteri ile oynayabilecekti. Kurşunlara dur diyen, pek çok dövüş stilinde uzman olan Neo, Injustice 2'ye olan ilgiyi oldukça artırabilirdi. Matrix'in yapımcısı da olan WB, aynı zamanda Injustice serisinin haklarını da elinde bulunduruyor. Belki ilerde bu anlaşmanın tamamlandığını görebiliriz. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2019 03:27
Kültürlerin dövüş tekniklerini kaynak olarak gören dövüş oyunu niye yapılmıyor anlamış değilim mortal kombat yapısı ile aynı sistemi temel alarak Muaythai kickboks kungfu judo güreş vs. Ortaya güzel birşey çıkabilir aslında.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2019 12:28
Bakarsın mkye gelir. Olmazsa inj3'e kesin gelir bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Matrix'ten Neo neredeyse Injustice 2'de dövüşçü olacakmış
İlginizi Çekebilir