Matt Damon Spider-Man'in devam filminde rol almayı reddetmiş

Nagihan Selin İnce 30.03.2018 - 23:38
Thor ile Marvel'a yeter mi dedin Matt...

Görünen o ki geçen yaz vizyona giren Spider-Man: Homecoming'in devam filmi için Matt Damon'a teklif götürülmüş. Marvel Sinematik Evreni'nde eksik olan en önemli karakterlerden biri olan Spider-Man vizyona girdiğinde hayranlar tarafından çabucak kucaklanmış hal böyle olunca da Marvel devam filmleri için hemen kollarını sıvamıştı. 

Matt Damon Spider-Man'in kötüsü olmak istemedi

Söylenenlere göre Spider-Man'in devam filmi için Sony ve Marvel hala büyük kötünün kim olacağına karar vermiş değil. Yabancı basın ile yaptığı röportajlardan birinde Jeff SneiderMarvel'ın Matt Damon'a Spider-Man: Homecoming'in devam filmi için bir kötü karakter rolü teklif ettiğini dile getirdi. 

Her ne kadar Matt DamonSpider-Man'in karşısında izlemenin keyifli olacağını düşünen kitlenin fazla büyük olduğunu düşünsem de üzülerek söylüyorum ki Matt Damon bu teklifi geri çevirmiş. Oyuncuyu Marvel filmlerinden Thor'da küçük bir rolde izlemiştik ve Damon sette geçirdiği vakitten çok keyif aldığını dile getirmişti. Spider-Man'in devam filmi 2019 yazında vizyona girecek Marvel'ın büyük kötüyü oynaması için Matt Damon'ı ikna etmek ya da tamamen başka birisi ile anlaşması için epey vakti var.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2018 08:59
Marvel itibarını düşürmeye çalışıyor, muhtemelen filmler ve beklentiler bu kadar yükselmeden önce teklifimsi bir davette bulundular ama kabul etmedi şimdi de aşağılıyorlar. Kahrolsun illumun iti!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Matt Damon Spider-Man'in devam filminde rol almayı reddetmiş
İlginizi Çekebilir