Mavi Nintendo Switch, 7 Mayıs'ta satışa çıkıyor

Ersin Kılıç 14.04.2021 - 10:50
Mavi Nintendo Switch modelinin diğer bölgelerin ardından 7 Mayıs 2021 itibari ile Avrupa pazarında satışa çıkacağı açıklandı.

Firma Mavi Nintendo Switch modelinin Avrupa'da satış tarihini 7 Mayıs 2021 olarak verdi. Yeni bir model dedikoduları devam ederken satış rakamları tarafında yakaladığı ivmeyi devam ettiren firma farklı renk seçenekleri ve modeller ile oyuncuların dikkatini çekmeye devam ediyor. Daha önce farklı bölgelerde satılan mavi modeli de bu duruma örnek gösterebiliriz. Firmanın bu yeni resnk seçeneği ile ilgili yaptığı açıklama ve detaylar şu şekilde;

Mavi Nintendo Switch modeli satışa çıkıyor

Mavi Nintendo Switch, 7 Mayıs'ta satışa çıkıyor

Özellikle elde oynamak için tasarlanan Nintendo Switch Lite konsolu için mevcut mercan, sarı, gri ve turkuaz renk seçeneklerine mavi ekleniyor. Nintendo Switch Lite konsolu paletine yeni bir mavi renk çeşidi ekleniyor. 7 Mayıs 2021'de tüm Avrupa'da piyasaya sürülecek. Tüm Nintendo Switch Lite modelleri özellikle elde oyun için tasarlanmıştır ve oyuncuların gittikleri her yere yanlarında çok çeşitli oyunlar getirmelerini kolaylaştırır.

Bu oyunlardan biri, oyuncuların Pokémonların oyun içi fotoğraflarını çekmek için bilinmeyen adalardaki yemyeşil manzaraları keşfetmelerini sağlayan New Pokémon Snap. Illumina Phenomenon ardındaki gizemi ortaya çıkarmak için ormanlar ve geniş çöller dahil olmak üzere çeşitli manzaralarda maceraya atılırken kendi doğal ortamlarında Pokémon'u arayabilirler. New Pokémon Snap, 30 Nisan'da Nintendo Switch sistemi için çıkacak.

Nintendo’nun yazılım kütüphanesine yeni eklenen bir diğer oyun da, 21 Mayıs’ta çıkış yapacak Miitopia. Miitopia'da oyuncular, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir macerada rol alabilirler. Dark Lord'u alt etmek için seçtiğiniz herkesi komedi dolu bir göreve atamanız çok kolay. Bu oyunlar, Nintendo Switch'te oyuncuları bekleyen maceraların sadece birkaçı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2021 12:07
Tuşlar siyah olsa keşke. Tüm renkler için daha çok yakışacağını düşünüyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mavi Nintendo Switch, 7 Mayıs'ta satışa çıkıyor
İlginizi Çekebilir