Max Payne 3, Playstore farkıyla geliyor

Merlinin Kazanı 1.06.2012 - 12:45
Max'in yeni macerası PC'de
Basın bültenidir.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, yılın en iyi oyunlarını uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Aksiyon dalındaki oyunlar arasında en iddialılardan biri olan “Max Payne 3”, dünya ile aynı anda Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. Kullanıcılar, 1 Haziran’dan itibaren “Max Payne 3” oyununa Playstore farkı ile 149,90 TL yerine 99,90 TL’ye ödeyerek sahip olabilecekler.

Max Payne 3, Playstore farkıyla geliyor
Rockstar firması tarafından yayınlanan ve yılın en iddialı oyunlarından biri olan “Max Payne 3”, 1 Haziran itibarıyla 149.90 TL yerine 99.90 TL’lik fiyatı ile Playstore’da sizleri bekliyor. “Max Payne 2”deki olaylardan 8 yıl sonrasını konu alan “Max Payne 3”, dünyayla aynı anda oyunseverlerle buluşuyor.  

“Max Payne 3”, yorgun polis Max Payne’in New York Polis Departmanı ile ilişkisini keserek Brezilya’nın Sao Paulo kentinde zengin müşteriler için özel güvenlik olarak çalışmasıyla başlıyor. Daha sonra oyun heyecan dolu bir aksiyona dönüşüyor. Yılın en iddialı oyunlarından biri olan “Max Payne 3”, muhteşem grafikler eşliğinde sizleri sinematik bir yolculuğa davet ediyor.

Ayrıntılı bilgi için www.playstore.com adresine tıklayabilirsiniz.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 02:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Max Payne 3, Playstore farkıyla geliyor
İlginizi Çekebilir