Max Payne 3'ün Türkçe çizgi romanları tek çatı altında

Murat Halilbeyoğlu 12.09.2012 - 14:28
O hikayenin farklı yönleri de var biliyor musunuz?
Rockstar, bizleri ilk günden beri çıkarttığı tüm oyunlarla sevindirdi bu bir gerçek. Özellikle GTA serisi ile anılan firma bunun yanında L.A. Noire, Red Dead Redemption ve son olarak Max Payne 3 ile gönüllerdeki tahtını daha da güçlendirdi.

Oyuncu camiası da Rockstar'ın bu oyunlarına olan ilgisi ve sevgisini farklı yollarla gösteriyor. En başında fanların çektiği live action veya oyun içi videolar var. Bunun yanında ise Rockstar'dan çıkan oyunların değişik yan ürünlerini kendilerine göre değiştirenler mevcut. İşte bunlardan bir tanesi de Rockstarturk.com.

Max Payne 3'ün Türkçe çizgi romanları tek çatı altında
Bildiğiniz gibi Max Payne 3'ün oyunu haricinde üç tane de çizgi romanı dijital ortamda yayınlanmıştı. İşte bu fan sitesi de bu çizgi romanları Türkçeleştirip siz Max Payne hayranlarına sunmayı bir vazife bildi. Şimdi ise etrafa dağılmış olan bu çizgi romanlar tek bir çatı altında toplanıyor. İşte sitedeki açıklama:

"Bu zamana kadar Max Payne 3′ün, 3 adet çizgi romanı sunuldu. Bunlar sırasıyla, Max Payne 3: Düşüşten Sonra, Hoboken Bunalımı ve Savaş ve Kaçış. RockstarTurk.com ekibi tarafından bu 3 adet çizgi roman %100 Türkçe’ye çevirisi yapılmıştır. Bizler de bu 3 çizgi romanı tek bir çatı altında toplayarak daha rahat ulaşmanızı sağlamak istedik. Umarız memnun kalırısınız."

Max Payne'in hikayelerini okumak isteyenler buraya tıklayabilir. Ayrıca bu bilgi için Berk Gündoğdu'ya da teşekkür ederiz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Max Payne 3'ün Türkçe çizgi romanları tek çatı altında
İlginizi Çekebilir