Max Payne'in geliştiricisinin yeni oyunu Control'ün değişimi

Ahmet Özçilingir 5.02.2019 - 11:42
Control sessiz ve derinden geliyor

Daha önce Max Payne, Alan Wake, Quantum Break oyunları ile tanınan, Remedy Entertainment'ın geliştirdiği Control'ün henüz çıkış tarihi paylaşılmış değil. Quantcum Break ile aynı oyun motoru kullanılarak geliştirilen Control'de, serinin önceki oyunlarından alışkın olduğumuz oynanış dinamikleri karşımıza çıkacak. Zamanı yavaşlatma (Bullet Time) ve üzerimize gelen mermilerden kaçma gibi Max Payne ile özdeşleşen dinamikleri Control'de de göreceğiz.

Remdedy'nin son oyunu Control ne zaman çıkacak?

Yapımcı firma Remedy, henüz yapım aşamasından olan Control için yeni bir video daha yayınladı. Yayınlanan videoda Control'un 2017 yılındaki ilk oynanış görüntüleri ile E3 2018'de basına kapalı olarak oynatılan VIP demo kıyaslandı. Control'ün ne kadar geliştiğini yayınlanan bu video ile görebiliyoruz. Remedy Entertainment'in geliştirdiği Control, PlayStation 4, PC ve Xbox için çıkacak. Oynanış olarak firmanın önceki oyunlarından izler taşıyan Control'un resmi çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 

Control'ün daha henüz prototip aşamasındayken kaydedilen oynanış görüntüleri ile E3 2018 Demsou arasındaki farkın gözler önüne serildiği oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcı üzerinde göz atabilirsiniz.

 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2019 10:52
gayet güzel görünüyor, senaryoyu da kotarırlarsa oldukça güzel olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 6.02.2019 02:20
psi ops the mindgate conspiracy ye benzer bi oyun bekliyordum dualarım kabul oldu ayrıca early prototype ile 2018 demo arasımda dağlar kadar fark var çok başarılı bir aksiyon oyunu geliyor not : Onlinecılar dağılın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Max Payne'in geliştiricisinin yeni oyunu Control'ün değişimi
İlginizi Çekebilir