Maxis, SimCity'de offline modu neden reddettiklerini açıkladı

Berkant Jeff Akarcan 19.03.2013 - 12:30
Kriz çözülse de açıklamalar bitmek bilmiyor
Şimdiye kadar en hızlı satan SimCity oyunu olan yeni SimCity'nin sunucu sorunları sonunda çözülmüş olsa da, Maxis ve EA tarafından gelen açıklamalar hiç hız kesmiyor. Sorunun çözülmesi ve EA'in mağdurlara tonlarca oyun hediye etmesinden sonra Maxis'in başkan baş yardımcısı Lucy Bradshaw, oyunda neden offline modu reddettiklerini ve koymadıklarını açıkladı.

"Bir offline mod geliştirebilir miydik? Evet. Ama vizyonumuzla uymadığı için bu fikri reddettik. 'İzole olmuş tek bir şehir' üzerine yoğunlaşmak istemedik, önceki SimCity oyunlarında sunduğumuzun aksine. Onu isteyen bir çok hayran olduğunu - orijinal SimCity'nin hayranları - olduğunu biliyoruz. Ama binlerce insanın bölgeler arasında ticaret yapıp iletişim halinde olması ve 'her zaman bağlı olma' özelliğini sevdiği konusunda da geri bildirim alıyoruz. Sunduğumuz SimCity, atalarının büyüsünü koruyor ve gelişen teknolojiyle birleştiriyor."


Bradshaw'ın dedikleri, yani şehirler arası bağlantı oyuna güzel bir deneyim kazandırsa da sunucuları hazırlamadan böyle bir topa girmekti insanların tepki gösterdiği olay. Peki sizce yeni SimCity'de offline mod olmaması sizce iyi bir karar mıydı?
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Maxis, SimCity'de offline modu neden reddettiklerini açıkladı
İlginizi Çekebilir