Maymunlar Cehennemi serisi devam ediyor

Ceyda Doğan 19.12.2013 - 10:23
Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti geliyor
2014 yılında vizyona girmesi beklenen Dawn of the Planet of the Apes yani ülkemizdeki adıyla Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti, Matt Reeves'in yönetmenliğinde sunulacak.

Filmin başrolüde; Gary Oldman, Andy Serkis, Keri Russell, Toby Kebbell ve Judy Greer gibi isimler yer alıyor. Yaklaşık 3 sene önce gösterime giren serisin ilk filmi Rise of the Planet of the Apes, 2011 yılında sinemaseverlerle buluşmuştu. Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, günümüz günümüz San Francisco'sunda maymunların zeka gelişimlerini inceleyen bir adamın bu deneyle ilgili tüm tecrübelerini anlatıyordu. Maymunlar üzerinde alzheimer hastalığına çare bulmak için testler yapan bilim adamları, gelişimlerin bir çoğunu Caesar isimli maymunun gösterdiği fark ediyor ve olaylar bu şekilde gelişmekteydi.

Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti filminde ise Caesar'ın liderlik ettiği ve genetik evrim geçirmiş maymunlar topluluğu, kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. Bu sırada ALZ-113 isimli virüs yavaş yavaş dünyaya yayılmaya başlamış, kurtulan insan sayısı da azalmıştır. Virüsten kurtulan insanlar ve maymunlar, kaostan kurtulmak için beraber çalışacaklardır.

Maymunlar Cehennemi serisi devam ediyor
İşte yayımlanan Türkçe altyazılı fragman. İyi seyirler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2018 11:50
çıkmaz çünk
filmin en sonun da sezar ölüyodu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Maymunlar Cehennemi serisi devam ediyor
İlginizi Çekebilir