MCM Comic Con Londra yeniden kapılarını açtı

Ersin Kılıç 27.10.2021 - 12:35
Pandemi sebebiyle geçtiğimiz yıl düzenlenemeyen MCM Comic Con Londra, bu sene ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Covid-19 pandemisi bildiğiniz gibi birçok etkinliğin ertelenmesine de sebep oldu. Tamamen dijitale dönen oyun fuarları ve büyük teknoloji etkinliklerinin yanı sıra Comic Con gibi etkinliklerin de geçtiğimiz yıl kapılarını kapattığına tanıklık ettik. Pandemi ile yaşamaya alıştığımız bu dönemlerde kapılarını açan bir diğer etkinlik de MCM Comic Con Londra oldu.

MCM Comic Con Londra yeniden kapılarını açtı

Geçtiğimiz hafta sonu ziyaretçilerine kapılarını açan MCM Comic Con Londra birçok renkli ana da sahne oldu. Loki karakteri ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan Tom Hiddleston'da geçtiğimiz hafta sonu fuara katılan isimlerden birisi oldu. Popüler kültür ve geek aleminden birçok içeriğin yer aldığı Comic Con fuarı bu yıl iki kademeli olarak planlanmış durumda. 

İlki Londra'da gerçekleşen etkinliğin ikinci ayağı ise 13 - 14 Kasım tarihinde bu sefer Birmingham'da gerçekleşecek. Ayrıca Star Wars filmlerinde Anakin Skywalker / Darth Vader karakterine hayat veren hayden Christensen'in de bu etkinliğe katılacağı açıklandı. Ünlü oyuncu bildiğiniz gibi Obi-Wan ve Ahsoka dizilerinde de aynı rolü canlandıracak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MCM Comic Con Londra yeniden kapılarını açtı
İlginizi Çekebilir