MCM London Comic Con 2022 harika görüntülere sahne oldu

Murat Oktay 31.10.2022 - 13:52
Dün sona eren MCM London Comic Con 2022 oldukça renkli görüntülere tanık oldu. Pop kültürün değişmez öğelerinden biri olan Comic Con'da hem ziyaretçiler hem de konuklar boy gösterdi.

MCM London Comic Con 2022, 28-30 Ekim tarihlerinde İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Excel etkinlik alanında düzenlendi. Merlin'in Kazanı olarak etkinlikte bulunacak olmamıza rağmen, ne yazık ki demir yollarında düzenlenen grev sebebi ile etkinlik alanına ulaşım sağlayamadık. Ancak kardeş yayınlarımızdan olan Comic Con News'in desteği ile etkinlik alanından elde ettiğimiz görüntüleri sizler ile paylaşıyoruz.

MCM London Comic Con 2022 tamamlandı

Üç gün süren etkinlikte bir çok ünlü sinema sanatçısı, yappımcısı ve oyun firmasını da yer aldı. Ayrıca cosplay açısından son derecer zengin geçen etkinliğin videolarını Comic Con News üzerinden seyredebilirsiniz.

Yılda iki kez düzenlenen etkinlik binlerce Marvel ve DC çizgi romanı, Anime, bilim kurgu meraklısını bir araya getirdi. Cosplay yarışmalarının yanı sıra söyleşiler, imza oturumları, oyun merkezi ve aile etkinlikleri de etkinlikte bulunuyordu. Misafirler arasında Netflix'ten The Sandman'den Tom Sturridge, Amazon Prime'daki Good Omens dizisinin oyuncusu Michael Sheen ve Doctor Who ve Smallville'den yıldızlar yer aldı.

Etkinlikte gerçekleşen panellerde email aracılığı ile Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves yapımcı ve yönetmenlerine de soru sorma şansı yakaladık. En kısa sürede cevapları da sizler ile paylaşıyor olacağız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MCM London Comic Con 2022 harika görüntülere sahne oldu
İlginizi Çekebilir