MCU Thanos seviyesindeki yeni Saga yakında ortaya çıkacak

Ersin Kılıç 21.06.2022 - 11:45
Kevin Feige yaptığı açıklamada MCU Thanos sonrasında hangi büyük düşmanla yüzleşileceğinin çok yakında ortaya çıkacağını belirtti.

Marvel Sinematik Evreni'nin eleştirildiği birçok noktası olsa da en sevilen ve takdir edilmesi gereken yönünün süreklilik olduğunu söyleyebiliriz. Yani yetkililer yıllarca düşünülmüş ve ileriye dönük planlanmış bir evren yaratmayı başardılar. Tabi bu ekibin başında yer alan Kevin Feige'in bu başarıdaki payı oldukça büyük. MCU Thanos hikayesi ile yıllara yayılan bir hikayeyi karşımıza çıkarak Feige ve ekibi yeni büyük olay, Saga için Faz 4 ile birlikte harekete geçti.

MCU Thanos seviyesindeki tehdit yakında ortaya çıkıyor

Hali hazırda Faz 4 filmlerini izliyoruz ve Kevin Feige'e göre yeni Saga için bazı önemli ipuçları verilmeye başlandı bile. Yakında gösterime girecek Thor: Love and Thunder filmi için Total Film dergisi ile bir söyleşi yapan Feige, Thanos seviyesindeki yeni olayların yakında başlayacağını ve izleyicilerin karşısına çıkacağını belirtti.

MCU Thanos seviyesindeki yeni Saga yakında ortaya çıkacak

"4. Faz filmlerinin sonuna yaklaşırken, bence insanlar bir sonraki Saga'nın nereye gittiğini görmeye başlayacaklar." diyen Feige, sözlerine şu şekilde devam etmiş; "Sanırım şimdiden, tüm bu Saga'nın nereye gittiğine dair en azından benim için belirgin olan birçok ipucu verdik. Ama önümüzdeki aylarda bu konuda biraz daha belirgin olacağız, bir planımız var ve böylece büyük resmi görmek isteyen izleyiciler yol haritasının küçücük, küçücük, küçücük bir kısmını görmeye başlayacaklar"

MCU'nun yeni büyük olayı için ise akıllarda birçok teori bulunuyor. Hali hazırda Loki dizisinde karşımıza çıkan ve Ant-Man: Quantumania'da daha detaylı işlenecek olan Kang the Conqueror karakterinin yeni büyük kötü olabileceği uzun süredir konuşuluyor. Fakat bunun yanı sıra Marvel'ın Secret Wars hikayesine yönelebileceği de tahminler arasında. Hangi büyük olayın karşımıza çıkacağını ise bize zaman gösterecek.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2022 16:43
Knull
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 18:14
4.cü faz filmlerinin hepsi kozmik güçlerle alakalı. Shang-Chi, Eternals, Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange: Multiverse of Madness, Thor: Love & Thunder, Guardians of Galaxy 3, Black Panther 2, The Marvels (Captain Marvel 2), Fantastic 4. Bunlara bakarsak ya Galactus ya da Ten Rings ile ilgili
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 14:20
Jonathan Majors soylemisti zaten super villain oldugunu. Asil soru bu saga'da birden fazla super villain olup olmayacagi. Dr. Doom soylentisi var, Galactus soylentisi var. Her sey olabilir coklu evrenler konseptinde. Zaten Marvel evreni cok genisledi son filmlerle bakalim nasil toplayacaklar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 14:18
Doom gibi geliyor bana
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 13:16
Galactus olur büyük ihtimalle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MCU Thanos seviyesindeki yeni Saga yakında ortaya çıkacak
İlginizi Çekebilir