MCU'da Adam Warlock'u canlandıracak oyuncu belli oldu

Ersin Kılıç 12.10.2021 - 13:50
İlk olarak Guardians of the Galaxy 3 filminde karşımıza çıkacak olan Adam Warlock karakterini kimin canlandıracağı sonunda belli oldu.

Marvel Evreni'nin en güçlü karakterlerinden biri olan Adam Warlock sonunda Marvel Sinematik Evreni'nde boy göstermeye hazırlanıyor. Aslında çizgi romanları da göz önüne aldığımızda karakterin Infinity Saga içerisinde yer alması bekleniyordu. Fakat Thanos mücadelesinde bu kararı almayan Marvel, anlaşılan Adam Warlock için farklı planlar içerisine girmiş durumda. 

Adam Warlock'u MCU'da Will Poulter canlandıracak

İlk olarak Guardians of the Galaxy 3 filminde karşımıza çıkacak olan Adam Warlock karakterinin Will Poulter tarafından canlandırılacağı belirtildi. Deadline'ın haberine göre daha önce Midsommer ve Black Mirror Bandersnatch gibi yapımlar dışında birçok projede yer alan oyuncu Adam Warlock olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca Guardians of the Galaxy Vol 3 filminin IMDB sayfasına baktığımızda da oyuncunun film için listelendiğini görüyoruz.

MCU'da Adam Warlock'u canlandıracak oyuncu belli oldu

Adam Warlock ismini aslında ilk olarak Guardians of the Galaxy Vol 2 filminin gizli sonunda görmüştük. 3.filmde de yer alacak Sovereign ırkının lideri Ayesha bir kapsülü işaret etmiş ve kapsülden çıkacak karakter için Adam ismini seçmişti. Tabi yaratılan bu karakterin Adam Warlock olduğunu tahmin etmek çizgi roman okuyucuları için çok zor olmadı diyebiliriz. Karakterin sonraki filmlerde yer alıp almayacağı ise şimdilik belli değil.

Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yaratılan Adam Warlock ilk olarak 1967 yılında Him olarak Fantastic Four #66'da yer aldı. kendisini daha sonra Marvel Premiere #1, Thor ve diğer Marvel çizgi romanlarında görme şansına erişmiştik. Çizgi romanlarda ilk olarak Beehive isimli bir kapsül içerisinde yaratılan Adam Warlock (ilk adıyla HIM), Thanos'la rahatlıkla başa çıkabilecek kadar güçlü bir karakter. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2021 19:24
başka oyuncu mu bulamamışlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2021 17:21
Sağlam makyaj gerekcek bu arkadaşa..... Fazlasıyla hemde....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MCU'da Adam Warlock'u canlandıracak oyuncu belli oldu
İlginizi Çekebilir