MCU'nun yeni karakteri Captain Marvel, Superman'i dövebilir mi?

Furkan Güler 7.03.2019 - 11:08
Filmin başrolünden iğneleyici bir yanıt geldi.

Yarın itibariyle oyuncuların karşısına çıkacak olan Captain Marvel filmi, belli bir kesim Marvel hayranı tarafından merakla bekleniyor. Marvel sinematik evreninin en güçlü karakterlerinden bir tanesi olan Captain Marvel'ı oynayan Brie Larson ise Wired kanalının yeni videosuna konuk oldu. Takipçilerinin Google aramalarını yanıtlayan Larson "Captain Marvel, Superman'i dövebilir mi?" sorusuna yanıt olarak "Bunu Google'ladığına inanamıyorum" yanıtını vererek alaycı bir tavır takındı.

Superman mi daha güçlü? Yoksa Captain Marvel mı?

Bu sorunun cevabını aramak için DC ve Marvel çizgi romanlarına bakmamış gerekiyor. Güç ve yetenek bakımından birbirine yakın olan karakterlerin içinde Superman'in belli başlı bir zayıf noktası (Kriptonit) bulunurken, Captain Marvel'ın pek fazla öne çıkartılan bir zayıf noktası bulunmuyor. Yine de iki karakter tamamen farklı evrenlere ait olduğundan bu soruya esaslı bir yanıt aramak yersiz.

Avengers Endgame filminde de rol alan Brie Larson, Thanos'a karşı verilecek olan son savaşta önemli bir rol oynayacak. Bakalım yeni Avengers Endgame filmi, Marvel hayranlarını memnun edebilecek mi? Hep beraber göreceğiz. Avengers Endgame, 26 Nisan tarihinde vizyona girecek.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
SinHa
SinHa 8.03.2019 14:58
Batman haşat etmişti Superman'i. Ama bir gerçek var ki OnePunch-Man Saitama hepsini alır :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2019 01:33
Ağzını kırar onun pis superman. Erkek değil mi hepsi aynı. Zaten yaklaşamaz marvel yanında hep kriptonratör taşır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2019 12:32
Demekki tek bu mallar bizim ülkemizde yokmuş. Dc ayrı evren Marvel Ayrı evren. Çok merak eden varsa birleştikleri bir çizgi roman var oradan baksınlar. Onun dışında tamamen boş bir muhabbet
Kalan Karakter: 300 Gönder
MCU'nun yeni karakteri Captain Marvel, Superman'i dövebilir mi?
İlginizi Çekebilir