Mecha temalı sıra tabanlı strateji oyunu Warborn duyuruldu

Korhan ONUK 25.11.2018 - 22:20
Yayımlanan video ilginç duruyor.

Raredrop Games, sıra tabanlı strateji oyunu olan Warborn'u yayımladığı bir video ile duyurdu. Warborn'un ana teması mecha üzerine olacak.

Warborn, oyuncuları Güneş Sistemi'nde savaşa götürecek. 

Raredrop Games tarafından geliştirilen, mecha temalı,  sıra tabanlı strateji oyunu Warborn bir fragmanla duyuruldu. PC, PlayStation 4, Xbox One ve Switch platformları için 2019 yılında çıkış yapacak olan oyun, bizleri Güneş Sistemi'nde bir savaşa götürecek.

Oyunun Steam sayfası üzerinden de bazı bilgilere ulaşılabiliyor. Oyunda tek kişilik senaryonun yanı sıra, çevrim içi çoklu oyuncu modu da yer alacak. Farklı yeteneklere ve rollere sahip mechalar içinden seçim yapabileceğiniz oyunda, sıkıştığımızda yörüngedeki gemiden destek isteyebileceğiz. 

Warborn'da haritadaki tüm yüzey şekilleri savaşları etkileyecek. Savaşırken, bu yüzey şekillerinin sağladığı avantaj ve dezavantajları doğrudan hissedeceksiniz.

Warborn içinde dört farklı komutan barındıracak. Oynadığınız komutanın kendine özel mechası ve yetenekleri bulunacak. Ayrıca her bir komutanın farklı bir oynama şekli sunacağı belirtiliyor. Sıra tabanlı strateji ve mecha severler için Warborn'un ilginç durduğunu söyleyebiliriz. Siz oyuncular Warborn ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2018 12:30
Yok öyle yama herkes sırası gelince
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mecha temalı sıra tabanlı strateji oyunu Warborn duyuruldu
İlginizi Çekebilir