1/2

MechWarrior Online (Beta İnceleme)

Hakan Bozdemir 29.07.2013 - 18:30
BattleMech'lerin başına geçme vakti
Büyük yıldızlar arası savaşın erken dönemlerinde 3049 yılında geçen MechWarrior Online bizleri  dünyada bulunan en güçlü savaş makinalarının içine sokuyor. O savaş makinalarının adları  BattleMech ve olağanüstü bir güç barındırıyorlar. Zırhları kolay kolay yıkılmıyor ve  saldırıları çok büyük sonuçlar doğurabiliyor. Genelde iki silahları var onlar da lazer ile  füze. Sisteminizi geliştirip, silahlarınızı güçlendirip ve zırhınızı delinmez hale getirip  rakip takımdaki oyunculara terör estirebilirsiniz.

MechWarrior Online (Beta İnceleme)
MechWarrior serisinin beşinci oyunu olarak kabul edebiliriz kendisini. İlk olarak 2008 yılında  dillerde yeni MechWarrior oyunu gelecekmiş gibisinden söylentiler dönüyordu. 2009 yılına  gelindiğinde ise resmi olarak temmuz ayında üç dakikalık bir fragman ile birlikte  duyurulmuştu. MechWarrior (Online) ilk başlarda MechWarrior'un önceki oyunlarının devamı  olarak değil de eski oyunların yeniden düzenlenmiş hali olarak biliniyordu. Geliştirilmelerin  sonraki aşamasında ise MechWarrior Online ismi resmi olarak duyurulmuştu.

2011 yılına gelindiğinde ise Twitter üzerinden reklamlar yayımlanmaya başlanmıştı. Daha sonra  ise yayımcı ile ilgili problemler, anlaşmazlıklar meydana geldi. Piranha stüdyoları ile oturup  uzunca görüşmeler yaptılar ve problemler çözüldü. 22 Mayıs 2012'de ise Piranha Games,  MechWarrior Online'ın kapalı beta testinin başlayacağını duyurmuştu.

Açık betaya ise ekimin 16'sında geçmeyi planlıyordu fakat işler yolunda gitmeyince bu tarihi 29 Ekim'e aldılar. MechWarrior Online hala açık beta da ve indirip oynayabiliyorsunuz. Ayrıca 23 Temmuz'da özel  bir robot tasarlanmıştı. Oyunu oynayan bir oyuncunun kızı kanserden ölmüştü ve bu robot onun  için yapılmıştı. Gelirler ise Kanada Kanser Derneği'ne bağışlanmış.