Medal of Honor: Above and Beyond multiplayer videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 3.12.2020 - 14:23
Sanal gerçeklik gözlükleri için çıkacak Medal of Honor: Above and Beyond için çoklu oyuncu moduna odaklanan bir oynanış videosu yayınlandı.

Medal of Honor: Above and Beyond sanal gerçeklik gözlükleri için geliştirilen bir oyun. Serinin hayranları ana oyunlardan birini beklerken EA Games biraz da ters köşe yapmış ve sanal gerçeklik oyununun duyurusunu gerçekleştirmişti. Uzun süredir haber alamadığımız oyun için bu sefer de çoklu oyuncu moduna odaklanan bir oynanış videosu yayınlandı.

Medal of Honor: Above and Beyond için yeni video yayınlandı

Oyunun bu yeni videosuna baktığımızda oynanış dinamikleri açısından birçok sahneye yer verildiğini görüyoruz. Hem silah kullanma hem de siper alma gibi dinamikler bol bol bu video içerisinde örnekleri ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca çoklu oyuncu moduna odaklanan bu videoda hangi multiplayer modları olduğuna da yer verilmiş. Klasik bir şekilde Deathmatch, Team Deathmatch ve Domination gibi modların Medal of Honor: Above and Beyond oyununda da yer aldığını görüyoruz.

Açıkçası oynanış videosunu beğendiğimi söylemem gerekiyor. Tırmanma, siper gibi dinamikler ve bu sırada içerisine girilen aksiyon yapısı sanal gerçeklik gözlükleri için oldukça akıcı duruyor diyebiliriz. Oculus ve Steam VR oyuncularının birlikte de oynayabileceği Medal of Honor: Above and Beyond, 12 Aralık 2020'de satışa çıkacak. Oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. (Yaş kısıtlaması olduğu için player içerisindeki Youtube üzerinden izleyin seçeneğine tıklayın)

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2020 12:27
Harika görünüyor. Keşke sadece VR için olmasaydı. Yeni bir ikinci dünya savaşı temalı Medal of Honor oyunu harika olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2020 10:02
Başarılı bir yapıma benziyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Medal of Honor: Above and Beyond multiplayer videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir