Medal Of Honor: Above and Beyond oynanış videosu yayınlandı

Alparslan Gürlek 27.08.2020 - 23:21
Medal of Honor: Above and Beyond duyuruldu ve aynı zamanda oyuna ait bir oynanış fragmanı da yayınlandı. Oyun Oculus için çıkıyor.

Medal of Honor: Above and Beyond Gamescom 2020 etkinliğinde yeni bir oynanış fragmanı gösterildi. Dünya savaşı temasını işleyen en eski oyun serilerinden biri olan Medal of Honor için gelecek yeni oyun Oculus ile oynanabilecek. Facebook'un uzun zamandır üzerinde çalıştığı Oculus sanal gerçeklik ekipmanları ile yeni birinci şahıs nişancı oyununu deneyimleyebileceğiz.

Medal of Honor: Above and Beyond Oculus oynanış fragmanı yayınlandı

Yeni Medal of Honor oyununda oyuncular Fransız direnişine yardım etmek ve düşman planlarını alt üst etmek için savaşın parçaladığı Avrupa'da Stratejik Hizmetler Ofisi'nin bir temsilcisi olarak yer alacak. Kara, hava ve denizde çeşitli olaylara katılacak ve Nazi üslerini sabote etmek gibi çeşitli görevlerde bulunacaklar. Temelde Fransız direnişini konu alan bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca fragman boyunca bazı çeşitli bilgilere de yer verildi. Bunlar arasında Fransız direnişçilerin Nazi saldırılarını koordine etmek için müzikleri kullandıkları da bulunuyor. Ayrıca oyuncuların sanal gerçeklik gözlükleri ile piyano çalabildiği ve bazı bulmacaları çözdüğünü de görebiliyoruz. Oyunun sadece Oculus için çıkıyor olması ne kadar doğru bir pazarlama stratejisi bilmiyoruz ancak izlediğimiz kadarıyla bütün detaylarıyla güzel düşünülmüş.

İkinci Dünya Savaşı zamanlarına geri dönen oyunun hikayesi ve grafikleri etkileyici görünüyor. Özellikle VR oyunlarının genelinde çok sık göremediğimiz bazı mekanikler ve çeşitlilik gerçekten çok güzel görünüyor. Bir şeyleri tutuşturmak için çakmak kullanmak, piyano tuşlarıyla temasa geçebilmek güzel özellikler. Ayrıca oyunun atmosferi gerçekten VR ile muhteşem çarpıcı olacaktır. Zira ben bilgisayarımdan fragmanı izlerken fazlasıyla heyecanlandım ve atmosfere kapıldım.

Medal Of Honor: Above and Beyond oynanış videosu yayınlandı

Call of Duty serisi ile arasındaki rekabet neredeyse kendisi ile yaşıt MoH serisini yıllarca zor duruma sokmuştu ve Gamescom 2020'de hem yeni Call of Duty oyununu hem de Medal of Honor: Above and Beyond'u görmek gerçekten nostaljik hissettirdi. Ancak bu sefer kulvarı değiştiren yeni Medal of Honor oyunu aynı zamanda Titanfall'dan da tanıdığımız Respawn Entertainment tarafından geliştiriliyor.

EA tarafından yayınlanacak olan oyun için net bir çıkış tarihi verilmese de zaman dilimi 2020 ile kısıtlanmış durumda. Aralık ayına dahi gelmeden yeni oyunun çıktığını görebiliriz. Daha fazla detay geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2020 10:38
VR nin hiç bir geleceği yok balon bir icat bir çok kalıcı beyin hasarı yapan bir alet
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 29.08.2020 07:58
Half Life Alyx'ten geri kalır hiçbir yönü yok. Hatta belki ondanda iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2020 10:22
İnsanlar oyun oynarken beyinlerini çalıştırmayı severler vücutlarını değil, o yüzden bu VR akımının holografik görüntüye evrilmeden çok fazla bir kitleyi toplayabileceğini düşünmüyorum.
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2020 11:13
Sen çocukken dışarıda maç yapmamışsın demekki koçum :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2020 09:08
Şu vr oyunlarının e sevmediğim yanı, sanki kollarımızın havada asılıymış gibi gözükmesi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2020 03:38
Vr moh oyunu yaptılar diye kızmadım valla çünkü vr ında 3a oyunlara ihtiyacı var ve oyunda hoş gözüküyor oculus rift sahipleri bayram edebilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Medal Of Honor: Above and Beyond oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir