Medal of Honor'da dedicated server olacak mı?

Ozan Özarslan 3.06.2010 - 12:31
Medal of Honor'da dedicated server olacak mı?
Electronic Arts, bu yıl içerisinde piyasaya sunacağı oyunu “Medal of Honor(MOH)” için yeni bilgiler yayımladı. Afganistan’da geçecek olan “MOH”, 2010 yılının Haziran ve Eylül ayları arasında PC, PS3 ve Xbo 360 platformları için satışa sunulacak. Atomic PC adlı internet sitesi Sean Decker ile oyundaki özel sunucular hakkında bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajda Decker şunları söyledi;

“EA, modern savaşlara adım atmış olan “Medal of Honor” ile piyasaya çıkacak olan modern savaş temalı oyunları geride bırakacaktır. “Tier 1” adlı karakterlerin görünümü ve yeteneklerinin gerçekten harika bir şekilde tasarlandığını söyleyebilirim. Gerçekçiliği görünce şaşırabilirsiniz.”

“Modern Warfare 2” ile sıkı bir rekabet içinde olacaklarını söyleyen Decker, sözlerine; “Biliyorsunuz “MW2’de” oyuncuların karşılaştığı en büyük sorun dedicated server(özel sunucu)’ların bulunmamasıydı. Ben bu konuda çok fazla bir şey söyleyemem, ama ben üzerinde ciddiyetle çalışılan ve harika olması beklenen bu oyuna özel sunucuların eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde devam etti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Medal of Honor'da dedicated server olacak mı?
İlginizi Çekebilir