Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Medal of Honor'ın yeni ekran görüntüleri

Medal of Honor'ın yeni ekran görüntüleri

Medal of Honor'ın yeni ekran görüntüleri
EA LA ve DICE tarafından geliştirilip, EA Games tarafından dağıtımı üstlenilen FPS oyunu Medal of Honor için yeni ekran görüntüleri yayımlandı. Geliştirilmiş Unreal 3 motoru kullanan yapım, seride ilk kez modern arenaya adım atan oyun olma özelliğine sahip.

Medal of Honor'ın bu yeni yapımında, Tier 1 ekibinin Afganistan'daki birbirinden ölümcül maceralarına tanıklık edecek, bununla da kalmayacak operasyonların en tehlikeli noktalarında roller üstleneceğiz.

Medal of Honor, ekim ayında raflarda olacak. Ayrıca çıkıştan kısa bir süre önce multiplayer betasının da yapılması planlanıyor. Ekran görüntülerine ulaşmak için buraya tıklayın.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

15:06 Görmüyon mu adam 2002 yılı demiş oyunun grafiklerine sen neden heyecanlanıyon

0 puan
MO
MK Okuru

13:12:29 iyide zaten grafiklere laf atan olmamış ne heycan yapıyon sen.

0 puan
MO
MK Okuru

Biz Medal Of Honnor'u ilk oynarken grafiklerine bakıp oynamadık. Oyunun zevkini çıkardık, hopladık zıpladık sağa sola roket salladık. Cod yokken moha vardı. Bu yüzden salak saçma yorum yapmayın. Oyundan anlamayan zihinleriniz, grafikten öteye geçemeyen düşünceleriniz var.

0 puan
MO
MK Okuru

Grafikler çok güzel en azından Cod'dan güzel görünüyor. Oynanış ve multi player da zevkli olursa bu oyun tadından yenmez.

0 puan
MO
MK Okuru

1. resimdeki m4 tutan adam komedi 2002 yılları oyunlarına benziyo moh yine sınıfta kaldın.crysis ve cod yine kendini aştı

0 puan
MO
MK Okuru

grafikler güzele benziyor.en ideal fps grafikleri.ne çok iyi ne çok kötü,orta,kullanışlı ve sistem dostu.umarım görevlerde eğlenceli olur.m4a1 gördüm ya o bana yeterde silahta hem dürbün olup hemde namlu ucundaki nişangah olunca güzel olmuyor.

0 puan