Mega Pack ile Don't Starve'ın tüm koleksiyonları Xbox One ve PS4'e geliyor

Nagihan Selin İnce 18.04.2018 - 15:03
Don't Starve çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde Nintendo Switch için de piyasaya sürülen milyonlarca oyuncusu olan hayatta kalma oyunu Don't Starve için yeni bir pack duyuruldu ve bununla oyunun şimdiye kadar piyasaya sürmüş olduğu her şey Xbox One ile PS 4 platformlarında da erişilir olacak.

Hayatta kalma oyunlarından en popüleri Don't Starve'e yeni bir pack geliyor

Bilmeyenler için açık dünya üzerinde bir aksiyon-macera oyunu olan Don't Starve gerekli malzemeleri ve yiyecekleri etraftan toplayarak hayatta kalmaya çalıştığımız bir oyun. Gerekli alet edevatı topladıktan sonra kamp kurup olabildiğince uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz, günler geçtikçe oyunun eğlencesi de artıyor elbette.

İki oyunu da kapsayan Mega Pack  ayrıca varolan bütün  Don’t Starve DLClerini de içeriyor.  Aşağıdaki bütün eklentiler Mega Pack'in içinde mevcut.

Don’t Starve Together –  Oyuncular arkadaşlarıyla bir araya gelerek hayatta kalmaları için gerekli kaynakları toplamak, yaşayabilecekleri bir alan yaratmak için başka oyunculara ihtiyaç duydukları, bağımsız bir çok oyuncunun katılabildiği oyun.

Reign of Giants – Don't Starve ve Don't Starve Together dünyasına yeni yaratıklar(devler), mekanlar ve yeni iki karakter getiren paket.

Shipwrecked — Oyunu tamamen başka bir şeye dönüştüren, tropik bir adada hayatta kalmaya çalıştığınız paket.

Mega Pack ayrıca görüntü kalitesini iyileştirerek PS4 kontrollerine de birkaç yeni hareket ekliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2018 21:32
Harika
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mega Pack ile Don't Starve'ın tüm koleksiyonları Xbox One ve PS4'e geliyor
İlginizi Çekebilir