İlgi çekici oyun Devil May Cry 5'in co-op modu gerçek çıktı

Furkan Güler 11.12.2018 - 13:41
Umarız düzgün çalışır.

Devil May Cry 4'ün hikayesini devam ettirecek olan yeni Devil May Cry 5, büyük bir oyuncu kesimini heyecanlandırmayı başarmış durumda. Sahip olduğu oynanış mekanikleri ile oldukça güzel gözüken Devil May Cry 5 için ilginç bir duyuru yapıldı. Geliştiriciler, daha öncesinde söylenti olarak internette dolaşan co-op modunu gerçek olduğunu açıkladı. Dante, Nero ve V olarak üç adet ana karakter barındıran yapımda co op modunda arkadaşlarımızla kombo yapabileceğiniz.

Devil May Cry 5'te co op modu olacak

Hikaye tarafında üç karakterin kaderini bir şekilde kesiştiren geliştiriciler, umarız düzgün bir co op modu ile karşımıza çıkar. Diğer bir yandan oyun size co op oynama şartı da koşmuyor. Assassin's Creed Unity'de olduğu gibi bazı görevleri yapmak için başka oyunculara ihtiyaç duymamız, pek hoş değildi. Sona geldiğimizde geliştiricilerin bu modu ekstra olarak oyuna eklediğini söyleyebiliriz.

Tüm bunların yanında oyuna yaptığınız başarımlara göre diğer oyuncularla yarış halinde olacağız. Hangi bölümü ne kadar sürede bitirmemizin  yanında en yüksek kombo puanları karşılaştırılacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2018 17:58
Tüm hikayeyi baştan aşağı c-op oynayabilecek miyiz? Yoksa sadece belli başlı görevler yada özel multi haritalarda mı? Son yıllarda yapımcılar co-op oynanışın anlamnı karıştırıyor.
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2018 01:04
benim okuduğum kadarıyla dark souls gibi biraz pvp yok tabi diğer insanları ghost gibi görecekmişiz sanırım, bunun yanında istersen diğer insanlarla bitireceksin oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merak edilen Devil May Cry 5'in co-op modu gerçek çıktı
İlginizi Çekebilir