Merak edilen The Game Awards ödül töreni bu gece yapılacak

Furkan Güler 6.12.2018 - 11:51
Yılın oyunu ne olacak?

Video oyun dünyasının en az E3 veya Gamescom kadar prestijli bir etkinliği haline gelen The Game Awards ödül töreninin yenisi bu gece düzenlenecek. Türkiye saati ile 4.30'da başlayacak olan etkinlikte bu senenin en başarılı oyunları seçilecek. Diğer bir yandan 10'un üzerinde yeni oyunun duyurusunun da yapılacağı söyleniyor. Bu oyunların ne olacağını merak etmekle beraber Xbox ve PlayStation patronlarının da ödül törenine katılacağını belirtelim. Ayrıca daha etkinlik başlamadan, Ubisoft kanadından dün akşam yeni Far Cry'ın, The Game Awards töreninde tanıtılacağı bilgisini aldık.

The Game Awards etkinliği saat kaçta?

Red Dead Redemption 2 ve God of War ikilisinden bir tanesinin yılın oyunu olacağını tahmin ettiğimiz törende, Marvel's Spider Man, Celeste, Assassin's Creed Odyssey veya Monster Hunter World oyunlarından bir tanesi yıılın oyunu seçilirse, oyuncuların oldukça şaşıracağını tahmin edebiliriz. Son olarak törende Avengers filmlerinin yönetmenleri olan Russo kardeşlerin de bulunacağını belirtelim. Muhtemelen bu gece yeni Avengers filminin fragmanını da göreceğiz. Eğer etkinliği takip etmek istiyorsanız, The Game Awards'ın YouTube veya Twitch sayfalarından bir tanesini takip etmeyi unutmayın!

Son olarak The Game Awards etkinliğinde aday olan diğer oyunları merak ediyorsanız, galerimizden ilgili oyunlara göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Papiculo
Papiculo 7.12.2018 01:40
kaldırın da izleyelim arkadaşlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2018 21:52
Yukarıda Allah var God of War haketti :D RDR2 çok abartıldı ama insanlar ileride hipnozdan çıkınca anlayacak, Rockstar microtransaction'larla ve multiplayer'la berbat etti zaten oyunu, piyasadaki en mainstream oyunlardan biri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2018 20:05
Nintendo umarım bir StarFox patlatır...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merak edilen The Game Awards ödül töreni bu gece düzenlenecek!
İlginizi Çekebilir