Merak edilen Avengers 4'ün ilk fragmanı Cuma günü gelebilir!

Furkan Güler 21.11.2018 - 13:35
Hadi bakalım!

Fantastik film seven izleyicilerin merakla beklediği yeni Avengers filmi hakkında ortaya bomba etkisi yaratacak bir iddia atıldı. 3 Mayıs tarihinde vizyona girecek olan filmin fragmanının önümüzdeki Cuma günü yayınlanacağı sızıntısı geldi. Daha öncesinde Marvel filmleri hakkında yaptığı sızıntılarla ünlü olan Daniel R isimli Twitter kullanıcısının verdiği bu bilgi doğrultusunda filmi bekleyenler fragman için heyecanlandı.

Merak edilen Avengers 4 fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Black Friday'in ilk saatlerinde yayınlanacağı söylenen fragmanda muhtemelen hikayeye dair ilgi çekici detaylar göreceğiz. Thanos'un, neredeyse tüm Avengers ekibini öldürmesinin ardından çok az kahraman sağ kalmıştı. Captain America ve Iron Man'in önemli rol alacağı Avengers 4'te, başka bir tahmine göre Thanos dışında hiç görmediğimiz bir kötü daha gözükebilir. Bakalım yapımcılar ve senaristler, bizlere yeni Avengers ekibi kurulmadan önce nasıl bir son gösterecek? Tüm bunların yanında Avengers 4 öncesinde Captain Marvel da beyaz perdeye girecek.

Son olarak Ralph Breaks the Internet animasyonun da Cuma günü vizyona gireceğini belirtelim. Bakalım Disney hangisinden daha karlı çıkacak?

Merakla beklenen Avengers 4'ün ilk fragmanı Cuma günü gelebilir!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.11.2018 18:07
marvel: yo
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2018 17:33
İmkansız !!! Captain Marvel'ın fragmanı bile daha yeni çıktı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merakla beklenen Avengers 4'ün ilk fragmanı Cuma günü gelebilir!
İlginizi Çekebilir