Merakla beklenen Organize İşler 2 için ilk video paylaşıldı

Furkan Güler 13.08.2018 - 10:44
Asım Noyan yine diken üstünde.

Yılmaz Erdoğan tarafından duyurulduğu andan itibaren sevenlerini heyecanlandıran Organize İşler 2 için ilk video geldi. Çekimlerinin devam ettiği Organize İşler 2'nin yayınlanan videosuna baktığımız filmin ilk filmde yaşanan olayların devamını konu alacağını tahmin edebiliyoruz. Yine dolandırıcılığa devam eden Asım Noyan (Yılmaz Erdoğan) bu kez kendine farklı bir ekip kuracak. Çünkü Tolga Çevik'in canlandırdığı Süpermen Samet karakterinin filmde yer almayacağı açıklanmıştı.

Organize İşler 2 için film video paylaşıldı

Daha öncesinde Kıvanç Tatlıtuğ'un film kadrosuna katıldığını söyleyen Yılmaz Erdoğan, muhtemelen Tatlıtuğ'un canlandırdığı horoz dövüşçüsü karakteri Asım Noyan'la birlikte aynı maceraya yerleştirecektir. İlk filmde yer alan bir başka karakter Müslüm Duralmaz'ın da (Cem Yılmaz) filmde yer almayacağı belirtildi. Bu sebepten dolayı filmin kadrosu ilk filme göre biraz zayıf kalsa da, Yılmaz Erdoğan tecrübeli isimler olan Bensu Soral, Ezgi Mola ve Demet Evgar'ı kadroya dahil etme kararı aldı.

Yapımcılığını Yılmaz Erdoğan'la birlikte BKM'nin üstlendiği filmde bakalım nasıl bir hikayeyle karşılaşacağız. Son dönemlerde karşımıza çıkan Türk komedi filmleri göz önüne alındığında, seyircilerin Organize İşler 2'den beklentisi büyük.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Masterlee
Masterlee 13.08.2018 14:04
Fotoğraf çektirmekten filmi nasıl çekti bunlar ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2018 13:35
Ülke batmadan çıksın da izleyelim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merakla beklenen Organize İşler 2 filminden ilk video geldi
İlginizi Çekebilir