Merakla beklenen Shazam filminin yeni fragmanı yayınlandı

Furkan Güler 5.03.2019 - 13:53
Film oldukça eğlenceli olacak.

DC tarafının sevilen karakteri Shazam için yapılan filme ait yeni bir fragman daha yayınlandı. İlk fragmanıyla nasıl bir havada olacağına dair ipuçları veren film, yeni fragmanında bekleyenlerini güldürdü diyebiliriz. Shazam'ın güçlerine daha fazla odaklanan yeni fragman, karakterin eğlenceli tarafını gösteriyor. Filmleriyle bir türlü doğru bulamayan DC, en son Aquaman ile birlikte şeytanın bacağını kırmıştı.

Bakalım aynı başarı, Shazam filminden de gelecek mi? 4 Nisan tarihinde vizyona girmesi planlanan filmi merakla bekliyoruz.

Shazam filminden yeni fragman geldi

Shazam kimdir?

Shazam, Fawcott Comics tarafından 1939 yılında Bill Parker tarafından ilk olarak Captain Thunder adıyla tanıtılan bir karakterdir. Başta 6 farklı güce sahip olan 6 kahraman olarak düşünülse de daha sonra vazgeçilmiş. Daha sonra, Fawcett Comics çizerlerinden birisi Captain Marvelous ismini öneriyor ve daha sonra bu isim kısaltarak Captain Marvel ismiyle yoluna devam ediyor.

Karakterin başlangıç hikayesi ise şöyledir: Billy Batson'ın ailesi Black Adam tarafından öldürülür. Aradan zaman geçer ve Batson bir şekilde hayatına devam eder. Shazam isimli bir büyücü tarafından kaçırılan Batson, bu büyücünün güçlerini kendisine vermesi sonucu Captain Marvel haline gelir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 6.03.2019 08:47
Eğlenceli bir film olacak gibi.İzlenir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2019 14:10
biraz marveldan çalmışlar birazda deadpooldan çırpmışlar alın size DC filmi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merakla beklenen Shazam filminin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir