Merakla beklenen Venom filminin yaş sınırlaması kaç olacak?

Furkan Güler 16.08.2018 - 10:32
Beklentilerimiz ister istemez düştü.

Tom Hardy'nin başrol olduğu Venom filmi, yayınlanan fragmanlardan sonra bekleyenlerini heyecanlandırdı. Ancak ortaya çıkan yeni haberden sonra film, beklentileri düşürdü. Çünkü merak edilen Venom filminin, 18+ olmayacağı açıklandı. Bu sebepten dolayı filmde görmek istediğimiz şiddet ve kanlı sahnelerin filmde olmayacağını tahmin edebiliriz. 13 yaş ve üzeri olacağı açıklanan film, belki ilerde yeni nesil Spider - Man filmleriyle kesişeceği için böyle bir yola da gidilmiş olabilir.

Venom filminin 18+ olmayacağı açıklandı

Çünkü milyonlarca Marvel hayranı, Tom Holland'ın ve Tom Hardy'nin aynı filmde buluşmasını istiyor. Gişe korkusu yüzünden de böyle bir yola başvuran yapımcılar, keşke Deadpool'dan ders almış olsaydı. Riskli bir adım atarak Deadpool'u 18+ hale getiren yapımcılar, bu durumdan oldukça memnun durumdalar.

Sona geldiğimizde Venom filminin nasıl bir senaryo gidişatına sahip olacağı ve izleyicilere alt metin olarak neler sunacağı merak edilmekte. Umarız Sony, Venom karakterini gelirleri uğruna çöpe atmak. Güzel bir arka plan hikayesine sahip olan Venom, en az Spider - Man kadar seviliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2018 02:43
Sırf bu yüzden artık süper kahraman filmlerni sevmiyorum. Misal adam süper güçleriyle rakibine vuruyo yada karşıdan kafasına bina atıyo yine sıyrık yok az gerçekçi yapsalar keşke
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merakla beklenen Venom filminin yaş sınırlaması kaç olacak?
İlginizi Çekebilir