Merlin okuru Xbox ONE hakkında ne düşünüyor!

Murat Halilbeyoğlu 27.05.2013 - 13:00
Konsol yeni nesilse rekabet de öyle!
Haftalık haberlerimizden bir tanesi de bildiğiniz gibi anket sonuçları. Geçtiğimiz hafta sizlere yeni Xbox konsolu hakkında bir anket hazırlamış ve hakkındaki düşüncelerinizi merka etmiştik. Bir hafta boyunca sizler oylarınız ile yeni Xbox'ın daha doğrusu XBOX ONE'ın sizce nasıl olacağını bizlere belirttiniz.

Biz anketimize lansmandan önce başlamıştık ancak eminiz ki lansmandan sonrasında da pek çok oy kullanıldı. İşte bu anketin sonucunda ortaya çıkanlar.

Merlin okuru Xbox ONE hakkında ne düşünüyor!

Verdiğimiz beş seçenekten en çok seçileni %39'luk oy oranı ile PC'ciler için sunduğumuz son seçenek olmuş. Çoğu konsol anketinde olduğu gibi PC'ciler yine boş durmamış anlaşılan. İkinci sırada  "Bence PS4 karşısında bir şansı yok" seçeneği yer alıyor. %28'lik oy alan bu şık, Playstation hayranlarının konsol rekabetine ne kadar ilgi gösterdikleri ve konsollarına ne kadar güvendiklerini ortaya koyuyor.

Üçüncü sırada ise %21'lik oy oranı ile "Ezeli rekabet devam eder sadece isim değişir: Xbox 720 vs. PS4" seçeneği yer alıyor. Elbette yeni durumda bu "Xbox ONE vs. PS4" olacak. Ancak sanırız ki en mantıklı seçenek de bu. Nitekim donanımları neredeyse birebir aynı olan iki konsolun rekabetinde oyunlar büyük bir fark yaratacak.

Fakat bunların hepsini bize zaman gösterecek. Bakalım 2014 sonunda hangi yeni nesil konsol daha etkili olacak. Bu sırada biz yeni anketimiz ile ilgilenelim.
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merlin okuru Xbox ONE hakkında ne düşünüyor!
İlginizi Çekebilir