1/24

Merlin'in Kazanı, 2010'un en iyileri

Merlinin Kazanı 21.01.2011 - 10:44
Okuyucular ve Merlin editörlerinin gözünden 2010'un en iyileri...
Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak en iyi oyunları belirlerken sizlerin de görüşlerine başvurmuş, ödüllü bir anket düzenlemiştik. Anketimiz büyük bir ilgi ile sonuçlandı ve kazananlar belli oldu.

Hem şanslı okuyucularımız ödüller kazandılar, hem de okuyucularımız tarafından 2010 yılında öne çıkan tüm oyunlar belli oldu. Şimdi sırada okuyucularımızın ve bizlerin belirlediği en iyi oyunları sırası ile listelemek var.

Okuyucuların oylarına baktığımızda, pek çok kategoride Call of Duty: Black Ops’un üstünlük elde ettiğini görüyoruz. Hemen hemen katıldığı her kategoride ya birinciliği elde etti ya da ilk üçe girdi.

Merlin’in Kazanı editörleri tarafından seçilen en iyiler listesi, genelde okuyucularla aynı gitmesine rağmen belli başlı kategorilerde fikir ayrılığı oluştu. Evet, CoD: Black Ops, yılın en iyi FPS’si idi belki, ama tüm kategorilerde de birinciliği elde edemedi. Öte yandan okuyucular tarafından fazla önem verilmeyen Red Dead Redemption, Merlin editörleri tarafından ödül yağmuruna tutuldu.

İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve tüm kategorilerde birinciliği elde eden oyunları, listeleyelim.