Merlin'in Kazanı 2013 Yılın Oyunları'nda Playstore'dan oyun kazananlar belli oldu!

Murat Halilbeyoğlu 17.01.2014 - 16:19
İşte kazanan 20 talihli okurumuz
Merlin'in Kazanı Yılın Oyunları anketimiz bildiğiniz gibi bu sene Playstore sponsorluğunda gerçekleştirildi. Tam 21 kategoride yüzlerce oyunun yarıştığı anketimizin kazananlarını buradan görebilirisiniz.

Ancak bu seneki anketimizde kazanan sadece oyunlar olmadı, aynı zamanda oy kullanan kişilerden 20 talihli de kazananlar listesine adını yazdırdı. Evet, anketin tümüne oy kullanmış olan kişiler arasından seçilmiş aşağıda ki listede adı olan 20 şanslı okurumuz Playstore'dan DİLEDİĞİ bir oyunu ücretsiz olarak alma hakkını elde etti. Kendilerine e-posta yolu ile ulaşacağımız kişiler bizlere Playstore kataloğundan istedikleri oyunu söyledikleri takdirde onlara gereken kodlar gönderilecektir. Gönderilen e-postaya EN GEÇ 3 GÜN içinde (cevap vermek için son tarih 20.01.2014 saat: 16:00) cevap verildiği takdirde kişilere kodları gönderilecektir. 3 gün içinde cevap vermeyen kişilerin yerine başka kişiler seçilip gönderim onlara yapılacaktır.

Merlin'in Kazanı 2013 Yılın Oyunları'nda Playstore'dan oyun kazananlar belli oldu!
Yüzbinlerce kişinin katıldığı anketimizde kullanılan 2 milyonun üzerindeki oy için hepinize sonsuz ve gönülden teşekkürler. Kazanamayanlar üzülmesin bildiğiniz gibi Merlin'in Kazanı olarak ödüllü yarışmalarımız her zaman oluyor, siz yeter ki bizleri takip edin.

İşte kazananlar listesi:

Eren CAN
Alper Yusuf KARAGÜLLÜ
Emirhan AVCI
Necat GENERAL
Halil SAMURLU
Ozan ÇAKAR
Özgür KUTLU
Batuhan YENİGÜN
Ahmet SONUNCU
Can UÇAR
Onur KARALAR
Erkin Can ALPASLAN
Murat KILINÇARSLAN
Selahattin KULAKSIZ
Hüseyin SAYEBAN
Yunus Emre AYDEMİR
Alihan TAŞYÜREK
Osman NAYIR
Hasan Ali ARIKAN
Tolga Onur DÖNMEZ
Yorumlar 32
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merlin'in Kazanı 2013 Yılın Oyunları'nda Playstore'dan oyun kazananlar belli oldu!
İlginizi Çekebilir